vv Lyra 1 - Naaldwijk 1

vv Lyra 1 - Naaldwijk 1

Zaterdag staat de eerste derby van het nieuwe seizoen op het programma. V.v. Naaldwijk is dan onze tegenstander. Naaldwijk is de competitie gestart met een 1-2 overwinning op DVO'32 en een 2-3 nederlaag tegen 2de klasse degradant CWO. Beide wedstrijden dus een "close call" zoals de Engelsen zo mooi kunnen zeggen. Onze eigen mannen zijn net iets beter uit de startblokken gekomen. 0-0 gelijkspel uit bij Rhoon en een 4-0 overwinning thuis tegen DVO'32. Twee keer een "clean sheet" voor keeper Joey Boom laat zien dat trainer Martin de Mooij het goed heeft neergezet. Indien er geen geblesseerden dan wel andere afwezigen zijn, mag je verwachten dat dezelfde 11 die tegen DVO'32 zijn gestart ook morgen de basiself zullen vormen. Het lijkt erop dat de weergoden ons goedgezind zullen zijn dus hopen wij jullie morgen in grote getale langs de lijn te zien. Spelertje van de week is: Niels van Roode van de JO11-4. De balsponsors voor deze wedstrijd zijn Bosdaalen en Alfa Accountants en Adviseurs

Oh ja - morgen spelen we niet twee helften maar drie - en wel een derde helft met een rad - een reden te meer om morgen te komen 😉