Lyra F-kamp

Lyra F-kamp

F-kamp voor JO-8 en JO-9

 

Zit jij in de JO-8 of JO-9? Dan is dit bericht voor jou!

Elk jaar gaan we in de 1e week van de zomervakantie met meer dan 40 jongens en meisjes uit de jongste categorie op voetbalkamp. In vier knotsgekke dagen beleven we elk jaar weer geweldige avonturen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen en we hopen dat jij meegaat!

 

Wat het mooie nieuws is, je kan je vanaf nu inschrijven. Dat inschrijven doen we online. Dus help je vader of moeder om naar de Lyra-site te gaan, daar op Agenda en dan op Evenementen te klikken, en dan vind je de link naar het online inschrijfformulier. Dus kijk jij er ook naar uit om van 18 tot met 21 juli hele dagen buiten te spelen, watergevechten te houden, te buikglijden, levend stratego te spelen en natuurlijk lekker veel te voetballen. Ren dan naar je vader of moeder toe en zorg dat jij mee kan.

 

Wij hebben een kampstaf met veel begeleiders die al vaak op kamp zijn gegaan. Dit jaar gaan Patrick, Erwin, Shirley, Lisa, Tessa, Max, Roos, Wessel, Manon en Mark mee. Een hele club en die hebben we ook nodig om jullie van alle gemakken te voorzien.

 

De locatie voor dit jaar is nog een verrassing. Het kampterrein in Vlaardingen waar wij al jarenlang te gast zijn is in verbouwing en helaas komende zomer nog niet gereed. We zijn druk op zoek naar een mooie locatie in de buurt.

 

Ik weet zeker dat we er dit jaar weer een groot succes van gaan maken en wij vinden het leuk als jij ook mee gaat. De kosten voor dit kamp zijn, vanwege de nieuwe locatie, nog niet bekend. Dit zal in ieder geval niet meer zijn dan € 100,-. Dus schrijf je nu snel in via deze link: https://forms.gle/P3sySgBs2ccMNMfa6 dan reserveren wij alvast een slaapplek voor je.

 

Groetjes, de leiding van het F-kamp

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!