Lyra F-kamp - v.v. Lyra

Lyra F-kamp

Lyra F-kamp

F-kamp voor JO-8 en JO-9

 

Zit jij in de JO-8 of JO-9? Dan is dit bericht voor jou!

Elk jaar gaan we in de 1e week van de zomervakantie met meer dan 40 jongens en meisjes uit de jongste categorie op voetbalkamp. We gaan dit jaar weer naar Vlaardingen. In een splinternieuw kampgebouw aan de rand van het Klauterwoud blazen we onze luchtbedden op.

In vier knotsgekke dagen beleven we elk jaar weer geweldige avonturen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen en we hopen dat jij meegaat! Op onze facebook pagina staan leuke foto’s en filmpjes van vorig jaar om een indruk van het kamp te krijgen: https://www.facebook.com/lyrafkamp

 

Kijk jij er ook naar uit om van 9 t/m 12 juli hele dagen buiten te spelen, watergevechten te houden, te buikglijden, levend stratego te spelen en natuurlijk lekker veel te voetballen. Ren dan naar je vader of moeder toe en zorg dat jij mee kan.

 

Wij weten zeker dat we er dit jaar weer een groot succes van gaan maken. De kosten voor dit kamp bedragen € 90,- per kind. Dus schrijf je nu snel in via deze link: https://forms.gle/NUzcUVADbaSiFbEVA dan reserveren wij alvast een slaapplek voor jou.

 

Groetjes, de leiding van het F-kamp

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!