Lyra F-kamp

Lyra F-kamp

F-kamp voor JO-8 en JO-9 (=VOL)

 

Zit jij in de JO-8 of JO-9? Dan is dit bericht voor jou!

Elk jaar gaan we in de 1e week van de zomervakantie met meer dan 40 jongens en meisjes uit de jongste categorie op voetbalkamp. We gaan dit jaar weer, zoals vanouds, naar Vlaardingen. In een splinternieuw kampgebouw aan de rand van het Klauterwoud blazen we onze luchtbedden op.

In vier knotsgekke dagen beleven we elk jaar weer geweldige avonturen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen en we hopen dat jij meegaat!

 

Kijk jij er ook naar uit om van 10 t/m 13 juli hele dagen buiten te spelen, watergevechten te houden, te buikglijden, levend stratego te spelen en natuurlijk lekker veel te voetballen. Ren dan naar je vader of moeder toe en zorg dat jij mee kan. Ga naar de site van vv Lyra, klik daar op Agenda en dan op Evenementen, daar vind je de link naar het online inschrijfformulier.

 

Wij weten zeker dat we er dit jaar weer een groot succes van gaan maken. De kosten voor dit kamp bedragen € 95,- per kind. Dus schrijf je nu snel in via deze link: https://forms.gle/RawFse5sVNrPrs9Y6 (=VOL) dan reserveren wij alvast een slaapplek voor jou.

 

Groetjes, de leiding van het F-kamp

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!