Stichting Steun Lyra

Stichting Steun Lyra is opgericht om namens v.v. Lyra alle sponsormogelijkheden te beheren en uit te voeren. Binnen Stichting Steun zijn er verschillende vrijwillige bestuursleden die alle sponsorbelangen beheren.

De doelstellingen zijn onder andere:

• Het financieel ondersteunen van v.v. Lyra door te zorgen dat er sponsorgelden worden gegenereerd.
  • Bedrijven en/of personen interesseren in v.v. Lyra waarbij voor gecombineerde reclame uitingen aan v.v. Lyra sponsorgelden worden betaald.
  • Promotie van v.v. Lyra bij ouders en het bedrijfsleven, zodat zij hun interesse kunnen omzetten in sponsoring.

Uiteraard staan wij open voor nieuwe ideeën of suggesties op het gebied van sponsoring. U kunt contact opnemen via sponsor@stichtingsteunlyra.nl

Klik hier of de foto voor onze sponsorbrochure met een overzicht van de sponsormogelijkheden van Stichting Steun Lyra.

Met sportieve groeten,

Voorzitter Stichting Steun Lyra