Veilingweg 26
2678LN
DE LIER
tel. 0174-513677

De spelers van Lyra zullen de 92e minuut van de wedstrijd tegen buurman Naaldwijk niet gauw vergeten. Naaldwijk scoorde de 0-1, wat gezien het spelbeeld volkomen tegen de verhouding was. Naaldwijk blij, Lyra bleef achter met een kater. Onder leiding van scheidsrechter Gomes, die een goede wedstrijd floot, ontwikkelde zich een strijd die niet goed, maar wel spannend was. Vermeldenswaard waren de vrije schop van Jonathan v.d. Schee, een gevaarlijk schot van Jesse Schelvis en een enorme kans voor Marc den Toom. Geen van deze pogingen leverde een doelpunt op. Na de rust zakte het spelpeil enigszins, Lyra mocht het spel maken en Naaldwijk wachtte compact spelend af. Nou dient ook gezegd te worden dat de voorhoede van Lyra niet in de beste vorm stak. Resultaat was veel gebrei, zonder tot direct gevaar te komen. In minuut 81 gaf Marc den Toom een goede voorzet waarna Dyon Lemckert kon intikken, maar de keeper van Naaldwijk redde fraai. Die zelfde keeper van Naaldwijk moest daarna verschillende keren handelend optreden, wat hem goed afging. In minuut 69 kwam Mika v. Holsteijn Jari v. Dijk vervangen, in minuut 82 kwam Stef v.d. Wel voor Marc den Toom. Stef v.d. Wel gaf gelijk zijn visitekaartje af met een vlammend schot, echter de keeper van Naaldwijk bleek opnieuw onpasseerbaar. En toen brak de blessuretijd aan, iedereen had zich al verzoend met een puntendeling, maar daar dacht Naaldwijk anders over. Zij trokken de overwinning naar zich toe middels een mooie, diagonale kopbal. De tijd die nog restte, was te kort om nog iets aan de score te doen.

Lyra begon in de volgende opstelling:

Doel: Joey Boom,

Achter: Thimo Vijverberg, Dylan Arbouw, Jonathan v.d. Schee, Lars v. Koppen

Midden: Jesse Schelvis, Robin Vijverberg en Jari v. Dijk,

Voor: Marc den Toom, Thom Kuyvenhoven, Dyon Lemckert.

Speler van de week: Niels v. Roode. De wedstrijdballen werden geschonken door: Bosdaalen Transport en Alfa Accountants en adviseurs.

Volgende week zaterdag speelt Lyra de uitwedstrijd in en tegen Rozenburg. U bent van harte welkom!