Bas , Johnny , Mike , Dennis

Larry , Roy , Raymond

Kevin , Jos , Erwin

Wissels: Jesse , Jorben , John

De aftrap was om iets over 11, heerlijk weertje om te voetballen. Vol goede moed begon Lyra aan de wedstrijd met druk voorruit. In de 3e minuut komt Sportlust al op een 1-0 voorsprong door een actie aan de rechterkant een voorzet wordt maar half geraakt door de Lyra verdedeging waardoor Sportlust makkelijk de 1-0 binnen kan tikken. Lyra moet nu op jacht naar de gelijkmaker. In de 12e minuut krijgt Sportlust een kopkans maar een uitstekende redding van Mark voorkomt de 2-0! Paar minuten later een goede aanval van Lyra waardoor Jos uit kan halen vanaf de 16 meter schiet die hem net naast de goal. Vlak voor de rust nog een wissel aan de kant van Lyra, Bas word gewisseld en Jorben komt erin er moet meer diepgang komen vanaf de backs. Rustand 1-0!

2e helft begon Lyra met goede moed om de 1-0 achterstand weg te werken. Het werd er niet beter op slordig aan beide kanten. Lyra bracht John en Jesse nog in om meer kansen af te dwingen. Het bleef niet goed aan de kant van Lyra waardoor de gelijkmaker uit bleef.

1-0 verloren, volgende week een weekendje rust en de week derop weer knallen met ze alle!