29 april 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 29 april stond de Westlandse derby op het programma tegen een gedreven Sportclub Monster.

Om 14:30u werd er afgetrapt in de Lier. Lyra werd vanaf het begin gelijk onder druk gezet.
Na een minuut of 10 scoorde Monster dan ook de 0-1. Lyra speelde niet slecht maar het tempo lag laag en weinig duels werden gewonnen.
De kansen waren dan ook voor de tegenpartij en die maakte voor rust nog de 0-2.

In de rust werden er wat verschuivingen gedaan waardoor de tweede helft wat beter liep voor de thuisclub. Echter bij de 0-3 was het duidelijk gespeeld.

Volgende week de laatste wedstrijd in de competitie voordat de nacompetitie begint. Doordat Lyra de 2e periode heeft gepakt zullen de dames meespelen om promotie naar de 1e klasse.

De laatste wedstrijd tegen Quick Boys zal dan ook een mooie voorbereiding zijn!