Vrouwen zaterdag, VR1, 2e klasse B

12 november 2016 14:30

Mac Andrew, M.D.

Onbekend

De vrouwen van Lyra hebben op zaterdag 12 november weer drie punten mogen toevoegen aan de stand.  Op sportpark de Zweth werd om 14.30u afgetrapt door onze pupil van de maand, Quinty van Veldhooven. Met een mooie schuiver in de hoek kon de wedstrijd van start.

Quick Boys begon met hoog druk zetten en al snel bleek de tegenstander veel klasse in huis te hebben. Beide elftallen speelden erg sterk en voor de neutrale kijker was het een feest om het spel te aanschouwen. Met mooie duels en aanvallen bleef de spanning hoog en kon de wedstrijd alle kanten op. Met een 0-0 tussenstand werd de rust ingegaan. Het was Lyra die in de tweede helft knap haar doelpunt meepakte en zo ook de eindstand bepaalde.

Een spannende wedstrijd waarin Lyra tot de laatste seconde moest vechten voor de drie punten. Een mooie en knappe overwinning voor de vrouwen. Met dit resultaat blijft Lyra Vr1 op de derde plek staan en is het verschil met de nummer 1 drie punten.

Aankomende zaterdag is er geen competitieprogramma voor Lyra Vr1. Eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 26 november, dan staat een echte Westlandse derby op het programma. Om 14.30u wordt er in Monster afgetrapt tegen Sportclub Monster Vr1. De debutant in de tweede klasse B staat momenteel op een 7e plaats en doet het goed. Het belooft een spannende wedstrijd te worden!