2 - 5

Willem II 019

21 november 2015 14:30

Onbekend

Lyra speelde op sportpark De Zweth tegen het A1-team van Willem II, dat in de hoogste jeugddivisie van ons land uitkomt. Het team van trainer Corné van Doorn moest met 2-5 buigen voor de Tilburgers. Raymond van den Akker zette Lyra al na zes minuten spelen op 1-0. Binnen vier minuten kwam Willem II via Robin Lauwers langszij. Asumah Abu Kahr zette met twee treffers het A-jeugdteam van de Tilburgers op 1-3. Nog voor de pauze kwam Lyra door een benutte strafschop van weer Raymond van den Akker weer terug in de wedstrijd. Toch was de marge bij het laatste fluitsignaal in de eerste helft weer twee doelpunten. Robin Lauwers zorgde met een schitterend "stiffie" voor de 2-4. Na dik een uur spelen had wederom Asumah Abu Kahr het laatste woord en bepaalde de eindstand op 2-5. Voor foto's klik hier