Onbekend

Afgelopen zaterdag was Honselersdijk E1 de tegenstander.
Er werd afgetrapt met de volgende spelers.
Thijmen, Tom, Jaimy, Wouter, Ian, Jesse,Daan, Rico, Robin, Thijs, Fabio en Bas.

Het veld was een beetje nat zodat de bal lekker rond kon gaan. Dat deden we dan ook prima, goede inspeel ballen en we kregen al wat kansen, maar ook Honselersdijk was niet gekomen om zich zomaar van het veld te laten spelen. Na een mooie aanval scoort onze spits Daan de 1-0 evenlater was het een steekbal van Jesse die Tom de gelegenheid gaf de 2-0 binnen te tikken. Bij rust dus een 2-0 voorsprong.

Na de rust pakten de donkere wolken zich samen boven het veld, letterlijk het goot uit de hemel.
De mannen laten zich niet afleiden door het weer en blijven goed spelen, mooie combinaties via de zijkanten zoals we dat graag zien. We lopen uit naar een 5-0 voorsprong waar ook een kop doelpunt van Daan bij zat (na een prachtige voorzet) die de meeste spelers van de de eredivisie gewoon naast of over koppen. Honselerdijk redden de eer door nog te scoren 5-1....een verdiende uitslag. Prima gedaan jongens... de supporters hebben genoten.