John, Jari, Roy

Bram, Thom, Yasin

Wissels:

Jos, Dennis, Tom

Lyra mocht aantreden op veld 5, oude veld 4. Het eerste gevaar kwam van de kant van Lyra. Een afstandsschot van Jari werd door de keeper gepareerd. Even later schiet Johnny een vrije trap hoog over. Johnny opent veel goede ballen naar de zijkanten. Bram schiet in de beginfase 4 keer op de goal. de 25e minuut maakt Bram het verschil door een solo te beginnen op de eigen helft, na wat mooie acties schiet hij de bal hoog in de verre hoek. 2 minuten later krijgt UVS zijn eerste kans en maakt die mooi af in de korte hoek.

5 minuten na rust kwam UVS op voorsprong door een lobje over de keeper. Direct na de 1-2 maakt Bram zijn tweede treffer voor Lyra van dichtbij. In de 55e minuut heeft Jari een gevaarlijk schot net buiten de zestien meter. 60e minuut komt Jos van den Berg in het veld voor Thom. Jos mocht vanaf de bank beginnen vanwege een werkweek van 80 uur. Jos valt prima in en na een schitterende actie met Bram kopt ons talent de bal op de lat. De 2-3 valt ongeveer in de 75e minuut. De bal wordt voorgegeven en mooi binnengeschoten door een verdediger van UVS. Na een goede voorzet van Johnny kopt Jos de bal net naast de goal. 5 minuten voor tijd kregen we een penalty voor het duwen in de rug bij Yasin. Bram wordt de penalty gegund en hij schiet hem onberispelijk binnen door het midden.