Wedstrijdverslag Honselersdijk 2- Lyra 2.

Tom van Os-Roy Zeestraten-Laurens van Marrewijk-Dennis Voskamp

Larry Paauwe-Johnny Vermeer-Roy de Jong.

Marc den Toom-Jari van Dijk-Yasin Ozkok

Wissels: Sander Harmsen, Jos van den Berg, (Ashwin Scheffers, blessure tijdens warming-up)

Lyra ging tegen Honselersdijk op zoek naar de derde overwinning op rij. Lyra begon goed vanaf de 1e minuut. Na goed opendraaien van Johnny een gevaarlijk schot op goal. 2 minuten later was het wel raak, een voorzet vanaf links en Johnny schoot de bal binnen, 1-0.  10 minuten later viel dan ook de terechte 2-0. Een actie van Tom vanaf rechts, speelt de bal naar binnen richting Larry. Zijn schot valt via een verdediger voor de voeten van Marc en die schiet de bal hoog in het net binnen.

Ook na rust pakt Lyra het weer goed  op. Honselersdijk komt er niet meer uit en pakken ook 2x geel. Bij Lyra verlaat Yasin geblesseerd het veld en zijn vervanger is Sander. Na een paar goede kansen om op 3-0 te komen is het uiteindelijk Jari die de 3-0 maakt. De verdediging van Honselersdijk lag compleet open. Jari had een vrije doortocht naar de goal en scoort via de rebound tegen de keeper de 3-0.

Na de 3-0 krijgt Lyra het wat lastiger. Jos is er ondertussen ingekomen in de plaats van Marc. Lyra is slordig aan de bal en Honselersdijk wordt steeds gevaarlijker voor het goal. Uiteindelijk valt 10 minuten voor tijd dan ook de 1-3 en niet veel later ook de 2-3. Lyra pakte in de 2e helft ook maar liefst 4x een gele kaart. Lyra was uiteindelijk in staat om de 2-3 vast te houden en pakt terecht zijn 3e overwinning op rij en heeft het linker rijtje weer in zicht.