vv Lyra 2

Mannen, 2, 1e klasse A

17 februari 2018 11:00

Onbekend

Het beloofde een lastige wedstrijd te worden voor Lyra. De wedstrijd begon om 11

Marc

De eerste helft was slordig van beiden kanten. De ploegen kregen allebij kleine kansjes maar kwamen eigenlijk niet echt tot een grote kans. Totdat inneens uit het niets in de 35ste
minuut Jos in de zestien meter de bal vrij kon inkoppen tot 2 keer toe maar hij wist niet te scoren. 5 minuten later moest Jos het veld verlaten omdat die verkeerd terrecht gekomen was en last had van zijn knie. Stef kwam voor hem in de plaats.

In de rust werd Mike gewisseld voor Raymond. Die kwam op het middenveld te spelen en Johny zakte een plekje naar achter. De 2e helft was leuker om te zien meer durf van beide ploegen om opzoek te gaan naar een goal. Lyra werd een paar keer gevaarlijk uit snelle counters dat resulteerde in een mega kans voor Sander maar die wist ook weer niet te scoren goeie redding van de keeper van Scheveningen. Sander werd gelijk vervangen door Marc. Scheveningen moest winnen om bovenin mee te doen dat resulteerde in meer ruimte voor Lyra. Lyra kreeg een paar hele goed kansen maar wisten steeds maar niet het net te vinden. Tot dat rechtsback Tom (o) op avontuur ging en hem goed binnenschoot vanaf de rechterkant! 1-0 LYRA!! 75e minuut. Vanaf dat moment
moest Scheveningen komen en kon Lyra tegenhouden. Lyra kwam der nog een paar keer goed uit met een counter en dat resulteerde nog in een penalty! Tom (k) ging zelfverzekerd achter de bal staan maar schoot hem niet goed binnen, de keeper hield hem tegen. Het bleef gelukkig voor Lyra bij 1-0 en konden we de 3 punten mee naar de Lier nemen!