Steun onze sponsors tijdens de coronacrisis

Beste mensen,

De Corona-crisis heeft ons sinds enkele weken in een stevige greep.  Een situatie wat niemand voor mogelijk had gehouden en wat iedereen in welk opzicht dan ook raakt. Uiteraard is ieders gezondheid het allerbelangrijkste. Lyra maakt zich daarom ook zorgen om onze leden en vrijwilligers en hoopt dat iedereen de adviezen van de regering en het RIVM in acht neemt om besmetting te voorkomen.  Ondanks dat we elkaar niet meer spreken langs de lijn of in de kantine, wensen we jullie allemaal veel sterkte toe in de komende periode.

Steun onze sponsors!

Ook de economie is door de corona-crisis zwaar getroffen. Niet alleen Lyra, maar zeker ook onze trouwe sponsoren maken een moeilijke tijd door. Lyra roept daarom al onze leden en vrijwilligers op, om aan onze sponsors van Lyra te denken als u producten of diensten wilt kopen. Daarmee helpt u deze bedrijven enorm.

Op de website van v.v. Lyra zijn alle sponsors te vinden. Steun de bedrijven die het voetballen bij Lyra mogelijk maken en koop lokaal!

En voor iedereen, houd  afstand, blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Stichting Steun Lyra

Voor de pdf klik Totaal overzicht Lyra sponsors