7x7 zomeravondvoetbal

21-3-2022   ZOMERAVONDVOETBAL, GEWOON WEER ALS VANOUDS BIJ vv LYRA!!!

Gewoon doen went toch sneller dan gedacht, dus we gaan ook “gewoon” weer 7x7 zomeravond voetballen bij LYRA. Eerst even heerlijk jezelf een uurtje uitleven op een half voetbalveld, daarna nog heerlijker napraten met een natje en een droogje in de kantine of op het terras.

Iedereen mag meedoen, inschrijven is gratis, we hebben nog ruimte voor nieuwe teams. Uiteraard zijn de meeste teams van de vorige jaren ook weer van de partij, waaronder titelverdediger Team Kees vd Waal. De spelregels zijn nog net zo simpel als twee jaar terug, 2 x 30 minuten spelen, geen scheidsrechter, geen slidings, eigenlijk zelfs geen lichamelijk contact. Zie het maar als zaalvoetbal, kom je ook schoon van het veld af.

De enige verplichting is het bezoek van de kantine na de wedstrijd. Delen  we meteen even mee dat de kantine om 0:00 uur sluit, dit  vanwege vergunningen en strengere regelgeving. Corona heeft daar ook geen goed aan gedaan..

We starten ergens half april, op donderdagavond, ongeveer 10 weken lang, dan hangt van het aantal teams af. De wedstrijden beginnen om 19:00 uur en om 20:00 uur, later in het schema proberen we alles op 20:00 uur te zetten.

Verdere info of opgeven;

Rien de Vos     06-14435393

Cor Luijendijk  06-50650779

Vincent Roeleveld  06-41428471

2e EDITIE ZOMERAVONDVOETBAL BIJ VV LYRA

25-3-2016  Speeldata, uitslagen en standen en het laatste nieuws

Een overzicht van al het nieuws en alle speeldagen, alle uitslagen en de actuele standen zijn vanaf vandaag on line. Zet dus snel alle speeldata in je agenda en vergeet vooral 26 april, 6 mei en 4 juni niet.

Op 26 april (de avond voor Koningsdag, dus iedereen vrij) en vrijdag 6 mei willen we de 3e helft opleuken met een dj en een optreden. Ook voor de eindmiddag/avond op 4 juni is al een dj, een optreden en een uitgebreid buffet geboekt. Meer info volgt later, hou deze pagina dus in de gaten.

24-3-2016  Heren poule is vol, dames poule nog niet...

Na de aanmelding van het 16e team is de heren poule vol. En er zitten een paar mooie namen tussen. De complete lijst :  KMD / de 7 favourite van Kees / Meza / De Lierse Rebellen / Polderboys 36 / De Zomi's / De versleten vedettes / Lierious / FC Kast / FC de Brabander / FC Jan Lagerwerf / De jonge monken / Lyra 9 / Hij niet! / Los Extranos en team X(?)

Voor de dames poule zijn we nog op zoek naar een aantal teams. Aanmelden kan bij Vincent Roeleveld of Sandra van Klink. De 1e wedstrijden staan gepland voor 26 april, meld je dus snel aan!

10-3-2016  Nieuwe sponsors voor 7x7 Zomeravondvoetbal

De klok gaat al weer bijna vooruit, over een kleine vier weken gaan we dus ook weer gezellig ’s avonds 7x7 voetballen met overwegend Lierse teams.

Dit jaar met een andere naamgeving, Kees vd Waal van van der Waal Infra doet een stapje terug, maar stapt zeker niet uit. Kees, nogmaals bedankt voor het sponsoren en het spits afbijten, elke eerste keer is het kijken hoe het reilt en zeilt, wij waren er in ieder geval heel blij mee. Jij ook denken we, nadat jij je naam aan het het toernooi gaf is toch maar mooi het drie-in-een-project afgerond en de A4 eindelijk verlengd…waren we maar een jaartje of veertig eerder begonnen met 7x7 voetbal bij vv Lyra.

Belooft ook veel voor onze nieuwe sponsors en naamgevers;  Profile Car & Tyreservice Stehouwer en Klaas van der Eijk Bandenservice. Geen onbekenden natuurlijk, buiten het feit dat Willem Stehouwer en Klaas van der Eijk al jaren succesvol bandenplakkers zijn spelen ze ook nog mee in het dit jaar onverslaanbare team van Lyra V2 en zijn op tv geweest met FC de Rebellen.

Dit jaar willen we starten met 16 heren teams (4 meer dan vorig jaar), we zijn nog op zoek naar 1 of 2 teams. Wellicht kunnen teams die nu niet compleet zijn samen wat doen?

Natuurlijk zullen er, na het succes van vorig jaar, ook weer minimaal 6 dames teams deelnemen. Wel met meer Lierse dames, het succes van FC Rosé van vorig jaar proberen ze uit te bouwen, daar gaat u nog van horen in het dorp en omstreken. Hopelijk komen we zelfs op 8 teams uit.

De eerste speeldag voor de heren is donderdag 14 april, waarschijnlijk om 19:00 uur vanwege de bezetting van het sportpark (trainingen, wedstrijden etc.). Zo snel als mogelijk gaan we naar 20:00 uur, net als vorig jaar. De dames beginnen dinsdag 26 april, dat is de dag voor Koningsdag. Een goed excuus om wat langer in de kantine te verblijven. De finaledag spelen we dit jaar op zaterdagmiddag 4 juni. Dat valt dan samen met de familliedag van vv Lyra, blijft het twee dagen feest op het sportpark.