Speciulaaspoppen actie - prive

SPECULAASPOPPENACTIE 2021

De gevolgen van de corona crisis zijn nog steeds voelbaar voor de penningmeester van de vv Lyra. Het kost hem moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en kan elke euro daarom goed gebruiken. De speculaasactie is de afgelopen jaren een groot succes geweest en geeft de grote saamhorigheid binnen onze vereniging weer. Ook dit jaar willen wij weer een beroep doen op jullie hulp om de vereniging te ondersteunen in deze lastige tijd. Dit jaar willen we de opbrengst van de speculaasactie aanwenden om een bijdrage te leveren aan twee doelen:

Helpen penningmeester om de eindjes aan elkaar te knopen:

Door de coronacrisis is het sportpark al ongeveer anderhalf jaar gesloten. Als gevolg daarvan mist de penningmeester de inkomsten die gegenereerd worden uit de kantine. Dit “slaat” een groot gat in de begroting van onze club. Door middel van de speculaasactie willen wij een bijdrage leveren om dit gat te dichten.

Teamactiviteit voor je eigen team:

Vorig jaar was dit element een grote aanjager van de actie en ook dit jaar willen we de mogelijkheid bieden om voor een eigen teamactiviteit een substantiële bijdrage te verdienen uit de opbrengst van de speculaasactie. Een bijdrage te besteden aan bijv: teamuitje, buitenland toernooi, trainingskamp etc.

• 250 poppen - € 125 bijdrage voor een team activiteit * (geldt alleen voor teams kleiner dan 11

spelers)

• 500 poppen - € 250 bijdrage voor een team activiteit * (de bijdrage voor > 250 vervalt)
  • 1000 poppen - € 500 bijdrage voor een team activiteit * (de bijdrage voor > 250 en > 500 vervallen)

* Poppen verkocht aan bedrijven waaraan een factuur wordt gestuurd tellen hierbij niet mee!

Om hiervoor geld op te halen organiseert Lyra weer de jaarlijkse speculaaspoppenactie. Hierbij rekenen we op jullie volledige inzet om deze actie zeer succesvol te laten verlopen. Dus probeer zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen aan je vader of moeder, oma of opa, tante of oom, buurman of buurvrouw, broer of zus of het bedrijf waar jezelf, je vader of je moeder werkt.

Voor de jeugd: degene die de meeste speculaaspoppen heeft verkocht en degene die de meeste speculaaspoppen heeft verkocht bij verschillende adressen zullen een prijs krijgen. Poppen verkocht aan bedrijven waaraan een factuur wordt gestuurd tellen hierbij niet mee!

De speculaaspop weegt een halve kilo en is een halve meter lang! Verpakt in een aardige geschenkdoos kost deze maar € 5,00 per stuk.

Op de bestellijst op de achterzijde kan je de bestelling invullen. Houd zelf een lijst bij met de gegevens van de kopers want later moet je de speculaaspoppen daar zelf weer afleveren.

Nog een aantal belangrijke punten:

• Vergeet niet je naam, adres, team en telefoonnummer bovenaan de bestellijst in te vullen.
  • Lijsten inclusief geld uiterlijk vrijdag 29 oktober inleveren bij je leider.
  • De speculaaspoppen moeten vooraf betaald worden.
  • Het aantal door jou verkochte speculaaspoppen moet je woensdag 17 november tussen 13.30 uur en 20.00 uur ophalen bij Van den Berg, Burgemeester Cramerlaan 17, 2678 AL De Lier om ze daarna uit te delen aan jouw kopers.
  • Je kunt altijd een extra verkoopformulier vragen of downloaden via de LYRA website. ( Bestelformulier)

Veel succes met de verkoop!

Stichting Steun vv Lyra

Hans Koornneef

Patrick Alsemgeest  (tel. 06-22415772)

Speculaasactie.jpg