Oranjeschoolvoetbal toernooi 2021

13 april 12:45  Op Koningsdag, dinsdag 27 april wordt, door het Oranje Comité De Lier, weer het jaarlijkse Oranjeschoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de Lierse basisscholen georganiseerd. Vorig jaar hebben we het toernooi nog verplaats naar de zomer, maar dit jaar organiseren we dit toermooi weer gewoon op Koningsdag. meer »

Niels van der Windt maakt overstap naar Lyra

9 april 21:00  Niels van der Windt komt volgend seizoen naar Lyra. Deze week heeft de TC met hem gesproken en na één gesprek was hij al dusdanig enthousiast dat hij een tweede gesprek niet nodig vond en liet weten volgend seizoen graag voor Lyra te willen uitkomen. meer »

vv Lyra zoekt........

3 april 10:15  Wij zoeken een trainer voor ons < 23 jaar elftal. Dit nieuwe elftal gaat spelen in de < 23 jaar competitie in het nieuwe seizoen 21/22. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder 19 jaar spelers doorgegaan naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een onder 23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e en 2e elftal te kunnen maken. meer »

Hoofd Jeugdopleidingen Cor van Hoeven en Lyra verlengen samenwerking

12 maart 8:00  Het bestuur van Lyra is verheugd om te kunnen melden dat Cor van Hoeven ook volgend jaar de functie van Hoofd Jeugd Opleiding/Hoofd Technische Commissie zal bekleden. Het wordt Cor zijn 4e jaar bij Lyra. Deze verlenging geeft Lyra de mogelijkheid om door te gaan op de ingeslagen weg en de jeugdopleiding verder te ontwikkelen in nauwe en goede samenwerking met de Technische Commissie. meer »

From Lyra with Love!

16 februari 17:45  Vanuit de business club van Lyra is er tijdens Valentijnsdag een leuke actie opgezet om te benadrukken dat Lyra haar sponsors in deze bijzondere tijden niet is vergeten. Onder het motto: ´Een aardigheidje van je cluppie voor je liefdesverdriet in voetballoze maanden” heeft business club lid Den Burg zondagmorgen bij alle businessclub leden een heerlijke brunch bezorgd. Een hele logistieke operatie: tussen 10 en 12 uur hebben zij bijna 100 adressen bezocht en het mooie pakket persoonlijk afgegeven. De heerlijke brunch was voorzien van een door Smyk reclame opgestelde originele valentijnskaart!meer »

ALV

10 februari 8:30  Het zijn lastige tijden voor een voetbalvereniging. De corona- maatregelen hebben heel veel gevolgen voor de amateur voetbalwereld en dus ook voor onze vereniging. In het bestuur (en de besturen van stichting steun en stichting beheer) is een aantal keer gesproken over de financiële gevolgen van de corona-maatregelen. Om u wellicht alvast een beetje gerust te stellen kunnen wij zeggen dat wij het seizoen 2019-2020 positief hebben afgesloten.meer »

Kenny Lipman (21) terug op het oude nest

24 januari 20:00  De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Kenny Lipman aankomend seizoen het shirt van vvLyra draagt. De talentvolle doelman maakte op 16e jarige leeftijd de overstap naar Sparta. Daar is hij in de JO17 begonnen en via de JO19 kwam hij in jong Sparta. Met enige regelmaat mocht hij meetrainen met het eerste elftal van Sparta. Afgelopen seizoen maakte de student psychologie de overstap naar Excelsior Maassluis. Hier kon hij zijn draai niet helemaal vinden en verloor hij een beetje het plezier in het spelletje.meer »

Stichting Steun Lyra op de koffie bij JUMBO De Lier

19 januari 20:45  Ondanks het moeilijke jaar 2020, hebben toch een aantal bedrijven Lyra gesteund door bepaalde leeftijdscategorieën bij de jeugd in nieuwe wedstrijdkleding te steken. Eén van deze toppers is Jumbo De Lier. Sinds de komst in De Lier, is deze super verse supermarkt al verbonden als sponsor aan onze voetbalvereniging. Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Jumbo De Lier de kledingsponsor van de JO17 en MO17 jeugd. Niet zomaar een willekeurig gekozen leeftijdscategorie. Jumbo is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde scholieren die wat bij willen verdienen. Veel van deze scholieren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar voetballen ook bij v.v. Lyra en komen met deze shirtsponsoring op een leuke manier in contact met onze plaatselijke Jumbo vestiging. Dus informeer eens bij Jumbo als je nog een bijbaantje zoekt! meer »

Corona maatregelen vanaf 12 januari 2021

16 januari 8:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Nu de trainingen en onderlinge wedstrijden weer zijn hervat, willen wij vanuit het bestuur het volgende onder de aandacht brengen. Binnen de huidige landelijke Corona maatregelen mogen kinderen tot 18 jaar buiten sporten. Het deelnemen aan trainingen en de onderlinge wedstrijden geschiedt momenteel geheel op vrijwillige basis en is dus niet verplicht! Trainers of spelers die hier moeite mee hebben in het kader van de huidige Coronasituatie bepalen dus zelf of zij mee willen doen met de trainingen c.q. wedstrijden. Een ieder dient zich aan de geldende Corona maatregelen te houden en de aanwijzingen van leiders en trainers op te volgen. meer »