Dames

Stichting Steun Lyra op de koffie bij JUMBO De Lier

19 januari 20:45  Ondanks het moeilijke jaar 2020, hebben toch een aantal bedrijven Lyra gesteund door bepaalde leeftijdscategorieën bij de jeugd in nieuwe wedstrijdkleding te steken. Eén van deze toppers is Jumbo De Lier. Sinds de komst in De Lier, is deze super verse supermarkt al verbonden als sponsor aan onze voetbalvereniging. Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Jumbo De Lier de kledingsponsor van de JO17 en MO17 jeugd. Niet zomaar een willekeurig gekozen leeftijdscategorie. Jumbo is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde scholieren die wat bij willen verdienen. Veel van deze scholieren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar voetballen ook bij v.v. Lyra en komen met deze shirtsponsoring op een leuke manier in contact met onze plaatselijke Jumbo vestiging. Dus informeer eens bij Jumbo als je nog een bijbaantje zoekt! meer »

Corona maatregelen vanaf 12 januari 2021

16 januari 8:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Nu de trainingen en onderlinge wedstrijden weer zijn hervat, willen wij vanuit het bestuur het volgende onder de aandacht brengen. Binnen de huidige landelijke Corona maatregelen mogen kinderen tot 18 jaar buiten sporten. Het deelnemen aan trainingen en de onderlinge wedstrijden geschiedt momenteel geheel op vrijwillige basis en is dus niet verplicht! Trainers of spelers die hier moeite mee hebben in het kader van de huidige Coronasituatie bepalen dus zelf of zij mee willen doen met de trainingen c.q. wedstrijden. Een ieder dient zich aan de geldende Corona maatregelen te houden en de aanwijzingen van leiders en trainers op te volgen. meer »

Nieuwjaars speech 2021

7 januari 11:15  Geen traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar maar in plaats daarvan een digitale boodschap voor alle leden! Kijk mee op zaterdag 9 januari om 18.00 uur. En laten we na afloop gezamenlijk proosten. Wij wensen u een gezond en sportief 2021 toe.meer »

Een goed, gezond en sportief 2021

1 januari 11:30  Bestuur vv Lyra wenst leden, sponsors, vrijwilligers, supporters en alle andere volgers een goed, gezond en sportief 2021.

Een dank aan alle adverteerders van de Jumbo voetbalplaatjes actie

31 december 12:00  Het jaar 2020 was natuurlijk het jaar van de Jumbo voetbalplaatjes actie! Iedereen zijn boekje is weer goed volgeplakt met de mooie sterren van v.v. Lyra. En al kon de ruilmiddag niet door gaan, wist iedereen toch wel zijn weg te vinden naar een mooi boek, vol met alle helden van het Lierse voetbalveld. Het was weer een groot succes en wij willen dan ook alle adverteerders heel erg bedanken voor hun bijdrage. Met hun hulp werd boodschappen doen toch weer een leuk uitje en hebben we er een mooie actie van kunnen maken!meer »

Een speciaal bericht voor onze vaste Lyra vrijwilliger,

21 december 17:00  Normaal gesproken ligt er rond deze periode voor onze vaste vrijwilligers een lekkere attentie op Lyra klaar. Door de bijzondere omstandigheden waarmee we allemaal hebben te maken, stellen we de attentie uit naar een nader te bepalen datum in 2021. Wat in het vat zit verzuurd niet. Als bestuur van onze prachtige vereniging willen we nadrukkelijk al onze vaste vrijwilligers enorm bedanken voor ieders enthousiaste inzet. meer »

De TC zoekt versterking in de organisatie voor werving van nieuwe leden

21 december 17:00  Dat de Technische Commissie (TC) van Lyra goed, enthousiast en gedreven bezig is dat wisten wij al even. Met het werk wat de coördinatoren vanuit de TC verzetten is er aandacht voor alle spelertjes, begeleiders en ouders van alle Lyra teams. Een geweldige ontwikkeling waarin onze jeugdspelers, de begeleiders en de club optimaal van profiteert. We zien veel jeugdspelers en ouders enthousiast over de velden bewegen en in de gevarieerde trainingen vooral veel plezier hebben met elkaar. meer »

Jumbo voetbalplaatjes ruil en merchandise ochtenden (update)

14 december 10:45  Afgelopen zaterdag zijn al veel bestelde merchandise artikelen van de voetbalplaatjes actie bij Lyra opgehaald. Maar helaas niet allemaal. Om iedereen de kans te geven de bestelde artikelen alsnog op te halen, kunnen deze komende week afgehaald worden bij Lyra. Jan van de Bos is elke morgen van 8.00uur tot 10.30uur bij Lyra aanwezig om de mokken, douche-gels, posters, sleutelhangers, e.d. uit te geven.meer »

Speculaaspoppenactie vv Lyra 2020 een groot succes!!

3 december 7:45  Sinterklaas is in het land en inmiddels zijn alle verkochte speculaaspoppen door de leden opgehaald. Ook bij de zakelijke relaties zijn de poppen bezorgd. Zoals eerder al aangegeven, zijn er ondanks de Corona-tijd, een record aantal speculaaspoppen verkocht! De teller is uiteindelijk gestopt bij 7.023 speculaaspoppen. Het was weer een mooi gezicht om alle poppen, aangeleverd op pallets, bij Kwekerij van den Berg in de schuur te zien staan. meer »