Dames

Dames

Vrijwilligersattentie - tweede kans

2 april 7:30  Vrijwilligers die de attentie nog niet hebben opgehaald kunnen dit alsnog doen op zaterdag tussen 17u en 19u op Viool 68.meer »

91x gelezen

Lyra bedankt haar vrijwilligers

1 april 12:15  Het bestuur van Lyra heeft gisteren, geheel Corona proef, haar vrijwilligers bedankt voor hun steun en inzet het afgelopen jaar. Met een drive thru werden alle vrijwilligers in het ☀️ gezet en ontvingen een lekkernij van de Lierse bakkers!meer »

148x gelezen

Uitnodiging Ledenvergadering vv LYRA

27 maart 10:30  Beste leden, Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze eerste (en naar wij hopen laatste..) digitale Algemene Leden Vergadering op maandag 19 april 2021 om 20:00 uur . Als vereniging zijn wij statutair verplicht jaarlijks tenminste 1 ALV te houden. Helaas is het nog niet mogelijk, als gevolg van de inmiddels bekende Corona perikelen, om tot een fysieke bijeenkomst te komen. Op grond van de Corona Spoedwet mag een ALV uitgesteld worden mits deze wel plaats zal vinden binnen 4 maanden na afsluiting van het betreffende kalenderjaar.meer »

167x gelezen

Vrijwilligers bedankt!

27 maart 8:45  Afgelopen tijd hebben weer ontzettend veel vrijwilligers geholpen om Lyra draaiende te houden. Helaas kunnen wij u dit jaar, vanwege Corona, niet persoonlijk bedanken. Toch willen wij als bestuur iedereen die zich heeft ingezet bedanken voor de inzet en betrokkenheid. Vele handen maken licht werk! meer »

497x gelezen

Vreugdenhil Young Plants Familieweekend

23 maart 20:15  Wij van de Activiteiten Commissie willen dit jaar, ondanks Covid 19 het Vreugdenhil Young Plant familieweekend organiseren bij v.v. Lyra. Door de Covid ziet het Vreugdenhil Young Plant familieweekend er iets anders uit. We hebben besloten het op 1 dag te houden i.p.v. 2 dagen. Het is nog allemaal onduidelijk wat er in juni mogelijk is, vandaar dat we voor één dag hebben gekozen. Maar wij van de Activiteiten Commissie willen dit seizoen toch een leuke afsluiting houden voor de jeugd. meer »

297x gelezen

Trainen in het komende seizoen bij de vv Lyra

7 maart 7:45  Komend seizoen hopen wij weer met ons allen te gaan voetballen. Iedereen heeft hier weer zin in. Zoals gecommuniceerd via de website gaan er veranderingen plaats vinden in de organisatie: een onder 23 elftal komt bij de selectie teams. Dan zijn er vragen van het 3e elftal en de overige senioren “waar en wanneer moeten en kunnen wij trainen ?“ Logische vragen en wij willen niets anders dan iedereen trainingstijd geven. meer »

504x gelezen

Spelregels om leuk te voetballen

23 februari 20:30  in vervolg op het eerdere bericht deze week over voetballen met je vriendjes en vriendinnen moet vooral leuk zijn....hier nog even de spelregels op een rijtje. Als we ons hier allen aan houden dan gaat iedereen het naar zijn/haar zin krijgen. We rekenen op jullie.meer »

373x gelezen

Voetballen met je vriendjes of vriendinnen moet vooral leuk zijn

20 februari 18:30  In de weken voordat ons sportpark bedekt was met een flinke laag sneeuw hebben we helaas gemerkt dat de voetballende jeugd op onze velden (buiten de trainingen en wedstrijden om), elkaar lastig valt in plaats van leuk met elkaar te voetballen. Als we vervolgens signalen binnen krijgen dat er gevochten wordt en jeugd niet meer naar het voetbalveld durft, dan gaat er echt wat fout en dat willen wij als Lyra absoluut niet hebben. Lyra en de gemeente kiezen er voor om de jeugd de mogelijkheid te geven om buiten trainingen en wedstrijden gebruik te maken van de kunstgrasvelden (i.v.m. corona nu alleen voor jeugd t/m 12 jaar). Hier verwachten we dat iedereen zich aan de spelregels houdt en lol heeft. meer »

632x gelezen

Invulling trainersstaf seizoen 2021/2022

18 februari 7:45  Bij deze willen wij namens de Technische Commissie de stand van zaken doorgeven voor het komende seizoen. Wij stoppen niet en gaan er vanuit dat wij met ons allen weer op het veld staan in augustus 2021. Dit betekent een hoop werk………helaas hebben wij in ons laatste bericht aangegeven dat een aantal jeugd trainers gaan stoppen om diverse redenen. Heel jammer vinden wij dit omdat wij blij en trots zijn op de trainersstaf die er nu staat. Natuurlijk begrijpen wij zaken waardoor trainers een andere keuze maken en niet langer bij ons blijven.meer »

568x gelezen

Jeugd trainers/ onder 23 jaar team

26 januari 7:45  De TC is de afgelopen periode gesprekken aangegaan met de jeugd trainers. Wij zijn enorm blij dat wij een fantastisch team hebben staan van trainers en assistent trainers. Door diverse veranderingen in het persoonlijke leven van trainers zijn er 1e selectietrainers die ervoor kiezen om volgend jaar niet meer te trainen bij de vv Lyra. Voor de TC is dit jammer met name omdat wij vinden dat de huidige trainers het goed doen. Ook heeft de TC er begrip voor dat er keuzes gemaakt moeten worden.meer »

493x gelezen

Corona maatregelen en avondklok vanaf 23 januari 2021

24 januari 7:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Zaterdag 23 januari is de avondklok door de regering ingevoerd en mag er niemand meer na 21.00 uur op straat zijn. Dit betekent dat ook de trainingen zo goed mogelijk worden aangepast. Er wordt in overleg met trainers gekeken of alle teams in ieder geval één keer in de week kunnen blijven trainen. De laatste trainingen worden uiterlijk om 20.30 uur afgerond zodat iedereen voor 21.00 uur thuis kan zijn en zich dus aan de nieuwe maatregelen met de avond klok kan houden.meer »

341x gelezen

Stichting Steun Lyra op de koffie bij JUMBO De Lier

19 januari 20:45  Ondanks het moeilijke jaar 2020, hebben toch een aantal bedrijven Lyra gesteund door bepaalde leeftijdscategorieën bij de jeugd in nieuwe wedstrijdkleding te steken. Eén van deze toppers is Jumbo De Lier. Sinds de komst in De Lier, is deze super verse supermarkt al verbonden als sponsor aan onze voetbalvereniging. Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Jumbo De Lier de kledingsponsor van de JO17 en MO17 jeugd. Niet zomaar een willekeurig gekozen leeftijdscategorie. Jumbo is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde scholieren die wat bij willen verdienen. Veel van deze scholieren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar voetballen ook bij v.v. Lyra en komen met deze shirtsponsoring op een leuke manier in contact met onze plaatselijke Jumbo vestiging. Dus informeer eens bij Jumbo als je nog een bijbaantje zoekt! meer »

357x gelezen

Corona maatregelen vanaf 12 januari 2021

16 januari 8:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Nu de trainingen en onderlinge wedstrijden weer zijn hervat, willen wij vanuit het bestuur het volgende onder de aandacht brengen. Binnen de huidige landelijke Corona maatregelen mogen kinderen tot 18 jaar buiten sporten. Het deelnemen aan trainingen en de onderlinge wedstrijden geschiedt momenteel geheel op vrijwillige basis en is dus niet verplicht! Trainers of spelers die hier moeite mee hebben in het kader van de huidige Coronasituatie bepalen dus zelf of zij mee willen doen met de trainingen c.q. wedstrijden. Een ieder dient zich aan de geldende Corona maatregelen te houden en de aanwijzingen van leiders en trainers op te volgen. meer »

455x gelezen

Nieuwjaars speech 2021

7 januari 11:15  Geen traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar maar in plaats daarvan een digitale boodschap voor alle leden! Kijk mee op zaterdag 9 januari om 18.00 uur. En laten we na afloop gezamenlijk proosten. Wij wensen u een gezond en sportief 2021 toe.meer »

457x gelezen

Een goed, gezond en sportief 2021

1 januari 11:30  Bestuur vv Lyra wenst leden, sponsors, vrijwilligers, supporters en alle andere volgers een goed, gezond en sportief 2021.

160x gelezen

Een dank aan alle adverteerders van de Jumbo voetbalplaatjes actie

31 december 12:00  Het jaar 2020 was natuurlijk het jaar van de Jumbo voetbalplaatjes actie! Iedereen zijn boekje is weer goed volgeplakt met de mooie sterren van v.v. Lyra. En al kon de ruilmiddag niet door gaan, wist iedereen toch wel zijn weg te vinden naar een mooi boek, vol met alle helden van het Lierse voetbalveld. Het was weer een groot succes en wij willen dan ook alle adverteerders heel erg bedanken voor hun bijdrage. Met hun hulp werd boodschappen doen toch weer een leuk uitje en hebben we er een mooie actie van kunnen maken!meer »

236x gelezen

Een speciaal bericht voor onze vaste Lyra vrijwilliger,

21 december 17:00  Normaal gesproken ligt er rond deze periode voor onze vaste vrijwilligers een lekkere attentie op Lyra klaar. Door de bijzondere omstandigheden waarmee we allemaal hebben te maken, stellen we de attentie uit naar een nader te bepalen datum in 2021. Wat in het vat zit verzuurd niet. Als bestuur van onze prachtige vereniging willen we nadrukkelijk al onze vaste vrijwilligers enorm bedanken voor ieders enthousiaste inzet. meer »

405x gelezen

De TC zoekt versterking in de organisatie voor werving van nieuwe leden

21 december 17:00  Dat de Technische Commissie (TC) van Lyra goed, enthousiast en gedreven bezig is dat wisten wij al even. Met het werk wat de coördinatoren vanuit de TC verzetten is er aandacht voor alle spelertjes, begeleiders en ouders van alle Lyra teams. Een geweldige ontwikkeling waarin onze jeugdspelers, de begeleiders en de club optimaal van profiteert. We zien veel jeugdspelers en ouders enthousiast over de velden bewegen en in de gevarieerde trainingen vooral veel plezier hebben met elkaar. meer »

357x gelezen

Jumbo voetbalplaatjes ruil en merchandise ochtenden (update)

14 december 10:45  Afgelopen zaterdag zijn al veel bestelde merchandise artikelen van de voetbalplaatjes actie bij Lyra opgehaald. Maar helaas niet allemaal. Om iedereen de kans te geven de bestelde artikelen alsnog op te halen, kunnen deze komende week afgehaald worden bij Lyra. Jan van de Bos is elke morgen van 8.00uur tot 10.30uur bij Lyra aanwezig om de mokken, douche-gels, posters, sleutelhangers, e.d. uit te geven.meer »

824x gelezen

Speculaaspoppenactie vv Lyra 2020 een groot succes!!

3 december 7:45  Sinterklaas is in het land en inmiddels zijn alle verkochte speculaaspoppen door de leden opgehaald. Ook bij de zakelijke relaties zijn de poppen bezorgd. Zoals eerder al aangegeven, zijn er ondanks de Corona-tijd, een record aantal speculaaspoppen verkocht! De teller is uiteindelijk gestopt bij 7.023 speculaaspoppen. Het was weer een mooi gezicht om alle poppen, aangeleverd op pallets, bij Kwekerij van den Berg in de schuur te zien staan. meer »

475x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!