Junioren

Junioren

Oranjeschoolvoetbal toernooi 2021

13 april 12:45  Op Koningsdag, dinsdag 27 april wordt, door het Oranje Comité De Lier, weer het jaarlijkse Oranjeschoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de Lierse basisscholen georganiseerd. Vorig jaar hebben we het toernooi nog verplaats naar de zomer, maar dit jaar organiseren we dit toermooi weer gewoon op Koningsdag. meer »

224x gelezen

Pinken en binken

4 april 7:45  Ooit zag ik een boer die in het vroege voorjaar zijn pinken voor het eerst naar buiten stuurde. De jonge koeien sprongen een gat in de lucht van blijdschap, met hun achterpoten in de lucht en met allerlei andere rare capriolen gaven ze blijk van ongekend plezier nu ze weer voor het eerst de wei in mochten.meer »

237x gelezen

vv Lyra zoekt........

3 april 10:15  Wij zoeken een trainer voor ons < 23 jaar elftal. Dit nieuwe elftal gaat spelen in de < 23 jaar competitie in het nieuwe seizoen 21/22. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder 19 jaar spelers doorgegaan naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een onder 23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e en 2e elftal te kunnen maken. meer »

934x gelezen

Vrijwilligersattentie - tweede kans

2 april 7:30  Vrijwilligers die de attentie nog niet hebben opgehaald kunnen dit alsnog doen op zaterdag tussen 17u en 19u op Viool 68.meer »

105x gelezen

Lyra bedankt haar vrijwilligers

1 april 12:15  Het bestuur van Lyra heeft gisteren, geheel Corona proef, haar vrijwilligers bedankt voor hun steun en inzet het afgelopen jaar. Met een drive thru werden alle vrijwilligers in het ☀️ gezet en ontvingen een lekkernij van de Lierse bakkers!meer »

160x gelezen

Uitnodiging Ledenvergadering vv LYRA

27 maart 10:30  Beste leden, Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze eerste (en naar wij hopen laatste..) digitale Algemene Leden Vergadering op maandag 19 april 2021 om 20:00 uur . Als vereniging zijn wij statutair verplicht jaarlijks tenminste 1 ALV te houden. Helaas is het nog niet mogelijk, als gevolg van de inmiddels bekende Corona perikelen, om tot een fysieke bijeenkomst te komen. Op grond van de Corona Spoedwet mag een ALV uitgesteld worden mits deze wel plaats zal vinden binnen 4 maanden na afsluiting van het betreffende kalenderjaar.meer »

195x gelezen

Vrijwilligers bedankt!

27 maart 8:45  Afgelopen tijd hebben weer ontzettend veel vrijwilligers geholpen om Lyra draaiende te houden. Helaas kunnen wij u dit jaar, vanwege Corona, niet persoonlijk bedanken. Toch willen wij als bestuur iedereen die zich heeft ingezet bedanken voor de inzet en betrokkenheid. Vele handen maken licht werk! meer »

515x gelezen

Vreugdenhil Young Plants Familieweekend

23 maart 20:15  Wij van de Activiteiten Commissie willen dit jaar, ondanks Covid 19 het Vreugdenhil Young Plant familieweekend organiseren bij v.v. Lyra. Door de Covid ziet het Vreugdenhil Young Plant familieweekend er iets anders uit. We hebben besloten het op 1 dag te houden i.p.v. 2 dagen. Het is nog allemaal onduidelijk wat er in juni mogelijk is, vandaar dat we voor één dag hebben gekozen. Maar wij van de Activiteiten Commissie willen dit seizoen toch een leuke afsluiting houden voor de jeugd. meer »

312x gelezen

Bericht van de E- en D-kamp organisatie

22 maart 7:45  Ten eerste: wij hopen dat jullie allemaal gezond en wel zijn in deze tijden! Het is een vreemde periode en wij, net als iedereen, hopen dat het virus zo snel mogelijk weer achter de rug is. Dan kunnen we eindelijk weer lekker voetballen, langs bij opa en oma en gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes op voetbalkamp naar Wanssum!meer »

243x gelezen

Hoofd Jeugdopleidingen Cor van Hoeven en Lyra verlengen samenwerking

12 maart 8:00  Het bestuur van Lyra is verheugd om te kunnen melden dat Cor van Hoeven ook volgend jaar de functie van Hoofd Jeugd Opleiding/Hoofd Technische Commissie zal bekleden. Het wordt Cor zijn 4e jaar bij Lyra. Deze verlenging geeft Lyra de mogelijkheid om door te gaan op de ingeslagen weg en de jeugdopleiding verder te ontwikkelen in nauwe en goede samenwerking met de Technische Commissie. meer »

347x gelezen

Trainen in het komende seizoen bij de vv Lyra

7 maart 7:45  Komend seizoen hopen wij weer met ons allen te gaan voetballen. Iedereen heeft hier weer zin in. Zoals gecommuniceerd via de website gaan er veranderingen plaats vinden in de organisatie: een onder 23 elftal komt bij de selectie teams. Dan zijn er vragen van het 3e elftal en de overige senioren “waar en wanneer moeten en kunnen wij trainen ?“ Logische vragen en wij willen niets anders dan iedereen trainingstijd geven. meer »

523x gelezen

Jeugd - Senioren voetbal vv Lyra

7 maart 7:30  Komend jaar gaan er 19 jeugdspelers over naar de senioren. Naast kwaliteit is de kwantiteit bij ons belangrijk. Natuurlijk willen wij vanuit de opleiding direct spelers door laten stromen naar het eerste elftal en dat lukt. Ook zijn er spelers die eerst de stap naar het 2e elftal maken of naar de onder 23 jaar. Wat wij als vereniging belangrijk vinden is dat de jeugd blijft voetballen met plezier op elk niveau en daarom zijn wij blij en supertrots dat er komend jaar 19 spelers overkomen van de jeugd naar de senioren.meer »

505x gelezen

Spelregels om leuk te voetballen

23 februari 20:30  in vervolg op het eerdere bericht deze week over voetballen met je vriendjes en vriendinnen moet vooral leuk zijn....hier nog even de spelregels op een rijtje. Als we ons hier allen aan houden dan gaat iedereen het naar zijn/haar zin krijgen. We rekenen op jullie.meer »

387x gelezen

Voetballen met je vriendjes of vriendinnen moet vooral leuk zijn

20 februari 18:30  In de weken voordat ons sportpark bedekt was met een flinke laag sneeuw hebben we helaas gemerkt dat de voetballende jeugd op onze velden (buiten de trainingen en wedstrijden om), elkaar lastig valt in plaats van leuk met elkaar te voetballen. Als we vervolgens signalen binnen krijgen dat er gevochten wordt en jeugd niet meer naar het voetbalveld durft, dan gaat er echt wat fout en dat willen wij als Lyra absoluut niet hebben. Lyra en de gemeente kiezen er voor om de jeugd de mogelijkheid te geven om buiten trainingen en wedstrijden gebruik te maken van de kunstgrasvelden (i.v.m. corona nu alleen voor jeugd t/m 12 jaar). Hier verwachten we dat iedereen zich aan de spelregels houdt en lol heeft. meer »

637x gelezen

It giet oan... the beach

20 februari 16:45  Maakten we vorige week zaterdag nog dik ingepakt rondjes 35.4 op de schaats, stonden we ruiten te krabben en was de warme chocolademelk erg welkom, hoe anders is het een week later..!? Vandaag 16°C, een lekker zonnetje en nog net geen zonnebrand smeren. De trainers van de 13 en 12 selectie besloten maandag na het weerbericht te hebben bekeken tot een strandtraining op zaterdag. De mini rode 13 en 12 selectie brigade waren keurig op tijd aanwezig dus konden we het Hoekse strand onveilig gaan maken.meer »

273x gelezen

F-kamp voor JO-8 en JO-9

18 februari 14:45  Zit jij in de JO-8 of JO-9? Dan is dit bericht voor jou! Elk jaar gaan we in de 1e week van de zomervakantie met meer dan 40 jongens en meisjes uit de jongste categorie op voetbalkamp. In vier knotsgekke dagen beleven we elk jaar weer geweldige avonturen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen en we hopen dat jij meegaat!meer »

244x gelezen

Invulling trainersstaf seizoen 2021/2022

18 februari 7:45  Bij deze willen wij namens de Technische Commissie de stand van zaken doorgeven voor het komende seizoen. Wij stoppen niet en gaan er vanuit dat wij met ons allen weer op het veld staan in augustus 2021. Dit betekent een hoop werk………helaas hebben wij in ons laatste bericht aangegeven dat een aantal jeugd trainers gaan stoppen om diverse redenen. Heel jammer vinden wij dit omdat wij blij en trots zijn op de trainersstaf die er nu staat. Natuurlijk begrijpen wij zaken waardoor trainers een andere keuze maken en niet langer bij ons blijven.meer »

575x gelezen

Lyra "Corona" cup

30 januari 12:45  Vanaf 1 februari gaan we van start met een onderlinge 4 vs 4 competitie in de gehele onderbouw van V.V. Lyra. Alle jeugdteams zullen onderverdeeld worden en zullen tegen elkaar gaan strijden voor de lyra corona cup. De periode dat dit plaatsvind is gedurende 4 weken op de volgende dagen en tijden zoals hieronder weergegeven:meer »

591x gelezen

Jeugd trainers/ onder 23 jaar team

26 januari 7:45  De TC is de afgelopen periode gesprekken aangegaan met de jeugd trainers. Wij zijn enorm blij dat wij een fantastisch team hebben staan van trainers en assistent trainers. Door diverse veranderingen in het persoonlijke leven van trainers zijn er 1e selectietrainers die ervoor kiezen om volgend jaar niet meer te trainen bij de vv Lyra. Voor de TC is dit jammer met name omdat wij vinden dat de huidige trainers het goed doen. Ook heeft de TC er begrip voor dat er keuzes gemaakt moeten worden.meer »

503x gelezen

Corona maatregelen en avondklok vanaf 23 januari 2021

24 januari 7:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Zaterdag 23 januari is de avondklok door de regering ingevoerd en mag er niemand meer na 21.00 uur op straat zijn. Dit betekent dat ook de trainingen zo goed mogelijk worden aangepast. Er wordt in overleg met trainers gekeken of alle teams in ieder geval één keer in de week kunnen blijven trainen. De laatste trainingen worden uiterlijk om 20.30 uur afgerond zodat iedereen voor 21.00 uur thuis kan zijn en zich dus aan de nieuwe maatregelen met de avond klok kan houden.meer »

350x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!