Oranjeschoolvoetbal toernooi 2021

13 april 12:45  Op Koningsdag, dinsdag 27 april wordt, door het Oranje Comité De Lier, weer het jaarlijkse Oranjeschoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de Lierse basisscholen georganiseerd. Vorig jaar hebben we het toernooi nog verplaats naar de zomer, maar dit jaar organiseren we dit toermooi weer gewoon op Koningsdag. meer »

Pinken en binken

4 april 7:45  Ooit zag ik een boer die in het vroege voorjaar zijn pinken voor het eerst naar buiten stuurde. De jonge koeien sprongen een gat in de lucht van blijdschap, met hun achterpoten in de lucht en met allerlei andere rare capriolen gaven ze blijk van ongekend plezier nu ze weer voor het eerst de wei in mochten.meer »

vv Lyra zoekt........

3 april 10:15  Wij zoeken een trainer voor ons < 23 jaar elftal. Dit nieuwe elftal gaat spelen in de < 23 jaar competitie in het nieuwe seizoen 21/22. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder 19 jaar spelers doorgegaan naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een onder 23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e en 2e elftal te kunnen maken. meer »

Bericht van de E- en D-kamp organisatie

22 maart 7:45  Ten eerste: wij hopen dat jullie allemaal gezond en wel zijn in deze tijden! Het is een vreemde periode en wij, net als iedereen, hopen dat het virus zo snel mogelijk weer achter de rug is. Dan kunnen we eindelijk weer lekker voetballen, langs bij opa en oma en gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes op voetbalkamp naar Wanssum!meer »

Hoofd Jeugdopleidingen Cor van Hoeven en Lyra verlengen samenwerking

12 maart 8:00  Het bestuur van Lyra is verheugd om te kunnen melden dat Cor van Hoeven ook volgend jaar de functie van Hoofd Jeugd Opleiding/Hoofd Technische Commissie zal bekleden. Het wordt Cor zijn 4e jaar bij Lyra. Deze verlenging geeft Lyra de mogelijkheid om door te gaan op de ingeslagen weg en de jeugdopleiding verder te ontwikkelen in nauwe en goede samenwerking met de Technische Commissie. meer »

Jeugd - Senioren voetbal vv Lyra

7 maart 7:30  Komend jaar gaan er 19 jeugdspelers over naar de senioren. Naast kwaliteit is de kwantiteit bij ons belangrijk. Natuurlijk willen wij vanuit de opleiding direct spelers door laten stromen naar het eerste elftal en dat lukt. Ook zijn er spelers die eerst de stap naar het 2e elftal maken of naar de onder 23 jaar. Wat wij als vereniging belangrijk vinden is dat de jeugd blijft voetballen met plezier op elk niveau en daarom zijn wij blij en supertrots dat er komend jaar 19 spelers overkomen van de jeugd naar de senioren.meer »

It giet oan... the beach

20 februari 16:45  Maakten we vorige week zaterdag nog dik ingepakt rondjes 35.4 op de schaats, stonden we ruiten te krabben en was de warme chocolademelk erg welkom, hoe anders is het een week later..!? Vandaag 16°C, een lekker zonnetje en nog net geen zonnebrand smeren. De trainers van de 13 en 12 selectie besloten maandag na het weerbericht te hebben bekeken tot een strandtraining op zaterdag. De mini rode 13 en 12 selectie brigade waren keurig op tijd aanwezig dus konden we het Hoekse strand onveilig gaan maken.meer »

F-kamp voor JO-8 en JO-9

18 februari 14:45  Zit jij in de JO-8 of JO-9? Dan is dit bericht voor jou! Elk jaar gaan we in de 1e week van de zomervakantie met meer dan 40 jongens en meisjes uit de jongste categorie op voetbalkamp. In vier knotsgekke dagen beleven we elk jaar weer geweldige avonturen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen en we hopen dat jij meegaat!meer »

Lyra "Corona" cup

30 januari 12:45  Vanaf 1 februari gaan we van start met een onderlinge 4 vs 4 competitie in de gehele onderbouw van V.V. Lyra. Alle jeugdteams zullen onderverdeeld worden en zullen tegen elkaar gaan strijden voor de lyra corona cup. De periode dat dit plaatsvind is gedurende 4 weken op de volgende dagen en tijden zoals hieronder weergegeven:meer »