Niels van der Windt maakt overstap naar Lyra

9 april 21:00  Niels van der Windt komt volgend seizoen naar Lyra. Deze week heeft de TC met hem gesproken en na één gesprek was hij al dusdanig enthousiast dat hij een tweede gesprek niet nodig vond en liet weten volgend seizoen graag voor Lyra te willen uitkomen. meer »

vv Lyra zoekt........

3 april 10:15  Wij zoeken een trainer voor ons < 23 jaar elftal. Dit nieuwe elftal gaat spelen in de < 23 jaar competitie in het nieuwe seizoen 21/22. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder 19 jaar spelers doorgegaan naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een onder 23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e en 2e elftal te kunnen maken. meer »

Jeugd - Senioren voetbal vv Lyra

7 maart 7:30  Komend jaar gaan er 19 jeugdspelers over naar de senioren. Naast kwaliteit is de kwantiteit bij ons belangrijk. Natuurlijk willen wij vanuit de opleiding direct spelers door laten stromen naar het eerste elftal en dat lukt. Ook zijn er spelers die eerst de stap naar het 2e elftal maken of naar de onder 23 jaar. Wat wij als vereniging belangrijk vinden is dat de jeugd blijft voetballen met plezier op elk niveau en daarom zijn wij blij en supertrots dat er komend jaar 19 spelers overkomen van de jeugd naar de senioren.meer »

Kenny Lipman (21) terug op het oude nest

24 januari 20:00  De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Kenny Lipman aankomend seizoen het shirt van vvLyra draagt. De talentvolle doelman maakte op 16e jarige leeftijd de overstap naar Sparta. Daar is hij in de JO17 begonnen en via de JO19 kwam hij in jong Sparta. Met enige regelmaat mocht hij meetrainen met het eerste elftal van Sparta. Afgelopen seizoen maakte de student psychologie de overstap naar Excelsior Maassluis. Hier kon hij zijn draai niet helemaal vinden en verloor hij een beetje het plezier in het spelletje.meer »

Stichting Steun Lyra op de koffie bij JUMBO De Lier

19 januari 20:45  Ondanks het moeilijke jaar 2020, hebben toch een aantal bedrijven Lyra gesteund door bepaalde leeftijdscategorieën bij de jeugd in nieuwe wedstrijdkleding te steken. Eén van deze toppers is Jumbo De Lier. Sinds de komst in De Lier, is deze super verse supermarkt al verbonden als sponsor aan onze voetbalvereniging. Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Jumbo De Lier de kledingsponsor van de JO17 en MO17 jeugd. Niet zomaar een willekeurig gekozen leeftijdscategorie. Jumbo is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde scholieren die wat bij willen verdienen. Veel van deze scholieren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar voetballen ook bij v.v. Lyra en komen met deze shirtsponsoring op een leuke manier in contact met onze plaatselijke Jumbo vestiging. Dus informeer eens bij Jumbo als je nog een bijbaantje zoekt! meer »

Corona maatregelen vanaf 12 januari 2021

16 januari 8:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Nu de trainingen en onderlinge wedstrijden weer zijn hervat, willen wij vanuit het bestuur het volgende onder de aandacht brengen. Binnen de huidige landelijke Corona maatregelen mogen kinderen tot 18 jaar buiten sporten. Het deelnemen aan trainingen en de onderlinge wedstrijden geschiedt momenteel geheel op vrijwillige basis en is dus niet verplicht! Trainers of spelers die hier moeite mee hebben in het kader van de huidige Coronasituatie bepalen dus zelf of zij mee willen doen met de trainingen c.q. wedstrijden. Een ieder dient zich aan de geldende Corona maatregelen te houden en de aanwijzingen van leiders en trainers op te volgen. meer »

Selectie v.v. Lyra nagenoeg in tact voor seizoen 2021-2022

7 januari 19:45  In deze voetballoze periode en nog enigszins tastend in de duisternis hebben trainers Pim van den Hoorn, Chris Jansen, Arjan Bremer en TC van Lyra toch een inventarisatie gemaakt voor het volgende seizoen. Nagenoeg alle spelers van de huidige selectie hebben te kennen gegeven ook volgend seizoen weer deel uit te willen maken van de selectie. Een enkeling heeft de beslissing nog even wat uitgesteld.meer »

Nieuwjaars speech 2021

7 januari 11:15  Geen traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar maar in plaats daarvan een digitale boodschap voor alle leden! Kijk mee op zaterdag 9 januari om 18.00 uur. En laten we na afloop gezamenlijk proosten. Wij wensen u een gezond en sportief 2021 toe.meer »

Lyra blijft bezig en bereidt zich voor op de (nog onzekere tweede) competitie helft

3 januari 18:15  Ondanks alle beperkingen blijft de Lyra selectie toch actief. In december werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een conditionele training die gegeven werd door een bokstrainer. De dagen erna was het effect van deze training bij een aantal nog te voelen. meer »