Senioren

Senioren

Niels van der Windt maakt overstap naar Lyra

9 april 21:00  Niels van der Windt komt volgend seizoen naar Lyra. Deze week heeft de TC met hem gesproken en na één gesprek was hij al dusdanig enthousiast dat hij een tweede gesprek niet nodig vond en liet weten volgend seizoen graag voor Lyra te willen uitkomen. meer »

818x gelezen

vv Lyra zoekt........

3 april 10:15  Wij zoeken een trainer voor ons < 23 jaar elftal. Dit nieuwe elftal gaat spelen in de < 23 jaar competitie in het nieuwe seizoen 21/22. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder 19 jaar spelers doorgegaan naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een onder 23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e en 2e elftal te kunnen maken. meer »

911x gelezen

Vrijwilligersattentie - tweede kans

2 april 7:30  Vrijwilligers die de attentie nog niet hebben opgehaald kunnen dit alsnog doen op zaterdag tussen 17u en 19u op Viool 68.meer »

91x gelezen

Lyra bedankt haar vrijwilligers

1 april 12:15  Het bestuur van Lyra heeft gisteren, geheel Corona proef, haar vrijwilligers bedankt voor hun steun en inzet het afgelopen jaar. Met een drive thru werden alle vrijwilligers in het ☀️ gezet en ontvingen een lekkernij van de Lierse bakkers!meer »

148x gelezen

Uitnodiging Ledenvergadering vv LYRA

27 maart 10:30  Beste leden, Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze eerste (en naar wij hopen laatste..) digitale Algemene Leden Vergadering op maandag 19 april 2021 om 20:00 uur . Als vereniging zijn wij statutair verplicht jaarlijks tenminste 1 ALV te houden. Helaas is het nog niet mogelijk, als gevolg van de inmiddels bekende Corona perikelen, om tot een fysieke bijeenkomst te komen. Op grond van de Corona Spoedwet mag een ALV uitgesteld worden mits deze wel plaats zal vinden binnen 4 maanden na afsluiting van het betreffende kalenderjaar.meer »

167x gelezen

Vrijwilligers bedankt!

27 maart 8:45  Afgelopen tijd hebben weer ontzettend veel vrijwilligers geholpen om Lyra draaiende te houden. Helaas kunnen wij u dit jaar, vanwege Corona, niet persoonlijk bedanken. Toch willen wij als bestuur iedereen die zich heeft ingezet bedanken voor de inzet en betrokkenheid. Vele handen maken licht werk! meer »

497x gelezen

Vreugdenhil Young Plants Familieweekend

23 maart 20:15  Wij van de Activiteiten Commissie willen dit jaar, ondanks Covid 19 het Vreugdenhil Young Plant familieweekend organiseren bij v.v. Lyra. Door de Covid ziet het Vreugdenhil Young Plant familieweekend er iets anders uit. We hebben besloten het op 1 dag te houden i.p.v. 2 dagen. Het is nog allemaal onduidelijk wat er in juni mogelijk is, vandaar dat we voor één dag hebben gekozen. Maar wij van de Activiteiten Commissie willen dit seizoen toch een leuke afsluiting houden voor de jeugd. meer »

297x gelezen

Trainen in het komende seizoen bij de vv Lyra

7 maart 7:45  Komend seizoen hopen wij weer met ons allen te gaan voetballen. Iedereen heeft hier weer zin in. Zoals gecommuniceerd via de website gaan er veranderingen plaats vinden in de organisatie: een onder 23 elftal komt bij de selectie teams. Dan zijn er vragen van het 3e elftal en de overige senioren “waar en wanneer moeten en kunnen wij trainen ?“ Logische vragen en wij willen niets anders dan iedereen trainingstijd geven. meer »

504x gelezen

Jeugd - Senioren voetbal vv Lyra

7 maart 7:30  Komend jaar gaan er 19 jeugdspelers over naar de senioren. Naast kwaliteit is de kwantiteit bij ons belangrijk. Natuurlijk willen wij vanuit de opleiding direct spelers door laten stromen naar het eerste elftal en dat lukt. Ook zijn er spelers die eerst de stap naar het 2e elftal maken of naar de onder 23 jaar. Wat wij als vereniging belangrijk vinden is dat de jeugd blijft voetballen met plezier op elk niveau en daarom zijn wij blij en supertrots dat er komend jaar 19 spelers overkomen van de jeugd naar de senioren.meer »

498x gelezen

Spelregels om leuk te voetballen

23 februari 20:30  in vervolg op het eerdere bericht deze week over voetballen met je vriendjes en vriendinnen moet vooral leuk zijn....hier nog even de spelregels op een rijtje. Als we ons hier allen aan houden dan gaat iedereen het naar zijn/haar zin krijgen. We rekenen op jullie.meer »

373x gelezen

Voetballen met je vriendjes of vriendinnen moet vooral leuk zijn

20 februari 18:30  In de weken voordat ons sportpark bedekt was met een flinke laag sneeuw hebben we helaas gemerkt dat de voetballende jeugd op onze velden (buiten de trainingen en wedstrijden om), elkaar lastig valt in plaats van leuk met elkaar te voetballen. Als we vervolgens signalen binnen krijgen dat er gevochten wordt en jeugd niet meer naar het voetbalveld durft, dan gaat er echt wat fout en dat willen wij als Lyra absoluut niet hebben. Lyra en de gemeente kiezen er voor om de jeugd de mogelijkheid te geven om buiten trainingen en wedstrijden gebruik te maken van de kunstgrasvelden (i.v.m. corona nu alleen voor jeugd t/m 12 jaar). Hier verwachten we dat iedereen zich aan de spelregels houdt en lol heeft. meer »

632x gelezen

Invulling trainersstaf seizoen 2021/2022

18 februari 7:45  Bij deze willen wij namens de Technische Commissie de stand van zaken doorgeven voor het komende seizoen. Wij stoppen niet en gaan er vanuit dat wij met ons allen weer op het veld staan in augustus 2021. Dit betekent een hoop werk………helaas hebben wij in ons laatste bericht aangegeven dat een aantal jeugd trainers gaan stoppen om diverse redenen. Heel jammer vinden wij dit omdat wij blij en trots zijn op de trainersstaf die er nu staat. Natuurlijk begrijpen wij zaken waardoor trainers een andere keuze maken en niet langer bij ons blijven.meer »

568x gelezen

Jeugd trainers/ onder 23 jaar team

26 januari 7:45  De TC is de afgelopen periode gesprekken aangegaan met de jeugd trainers. Wij zijn enorm blij dat wij een fantastisch team hebben staan van trainers en assistent trainers. Door diverse veranderingen in het persoonlijke leven van trainers zijn er 1e selectietrainers die ervoor kiezen om volgend jaar niet meer te trainen bij de vv Lyra. Voor de TC is dit jammer met name omdat wij vinden dat de huidige trainers het goed doen. Ook heeft de TC er begrip voor dat er keuzes gemaakt moeten worden.meer »

493x gelezen

Kenny Lipman (21) terug op het oude nest

24 januari 20:00  De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Kenny Lipman aankomend seizoen het shirt van vvLyra draagt. De talentvolle doelman maakte op 16e jarige leeftijd de overstap naar Sparta. Daar is hij in de JO17 begonnen en via de JO19 kwam hij in jong Sparta. Met enige regelmaat mocht hij meetrainen met het eerste elftal van Sparta. Afgelopen seizoen maakte de student psychologie de overstap naar Excelsior Maassluis. Hier kon hij zijn draai niet helemaal vinden en verloor hij een beetje het plezier in het spelletje.meer »

856x gelezen

Corona maatregelen en avondklok vanaf 23 januari 2021

24 januari 7:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Zaterdag 23 januari is de avondklok door de regering ingevoerd en mag er niemand meer na 21.00 uur op straat zijn. Dit betekent dat ook de trainingen zo goed mogelijk worden aangepast. Er wordt in overleg met trainers gekeken of alle teams in ieder geval één keer in de week kunnen blijven trainen. De laatste trainingen worden uiterlijk om 20.30 uur afgerond zodat iedereen voor 21.00 uur thuis kan zijn en zich dus aan de nieuwe maatregelen met de avond klok kan houden.meer »

341x gelezen

Stichting Steun Lyra op de koffie bij JUMBO De Lier

19 januari 20:45  Ondanks het moeilijke jaar 2020, hebben toch een aantal bedrijven Lyra gesteund door bepaalde leeftijdscategorieën bij de jeugd in nieuwe wedstrijdkleding te steken. Eén van deze toppers is Jumbo De Lier. Sinds de komst in De Lier, is deze super verse supermarkt al verbonden als sponsor aan onze voetbalvereniging. Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Jumbo De Lier de kledingsponsor van de JO17 en MO17 jeugd. Niet zomaar een willekeurig gekozen leeftijdscategorie. Jumbo is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde scholieren die wat bij willen verdienen. Veel van deze scholieren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar voetballen ook bij v.v. Lyra en komen met deze shirtsponsoring op een leuke manier in contact met onze plaatselijke Jumbo vestiging. Dus informeer eens bij Jumbo als je nog een bijbaantje zoekt! meer »

357x gelezen

Corona maatregelen vanaf 12 januari 2021

16 januari 8:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Nu de trainingen en onderlinge wedstrijden weer zijn hervat, willen wij vanuit het bestuur het volgende onder de aandacht brengen. Binnen de huidige landelijke Corona maatregelen mogen kinderen tot 18 jaar buiten sporten. Het deelnemen aan trainingen en de onderlinge wedstrijden geschiedt momenteel geheel op vrijwillige basis en is dus niet verplicht! Trainers of spelers die hier moeite mee hebben in het kader van de huidige Coronasituatie bepalen dus zelf of zij mee willen doen met de trainingen c.q. wedstrijden. Een ieder dient zich aan de geldende Corona maatregelen te houden en de aanwijzingen van leiders en trainers op te volgen. meer »

455x gelezen

Selectie v.v. Lyra nagenoeg in tact voor seizoen 2021-2022

7 januari 19:45  In deze voetballoze periode en nog enigszins tastend in de duisternis hebben trainers Pim van den Hoorn, Chris Jansen, Arjan Bremer en TC van Lyra toch een inventarisatie gemaakt voor het volgende seizoen. Nagenoeg alle spelers van de huidige selectie hebben te kennen gegeven ook volgend seizoen weer deel uit te willen maken van de selectie. Een enkeling heeft de beslissing nog even wat uitgesteld.meer »

454x gelezen

Nieuwjaars speech 2021

7 januari 11:15  Geen traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar maar in plaats daarvan een digitale boodschap voor alle leden! Kijk mee op zaterdag 9 januari om 18.00 uur. En laten we na afloop gezamenlijk proosten. Wij wensen u een gezond en sportief 2021 toe.meer »

457x gelezen

Lyra blijft bezig en bereidt zich voor op de (nog onzekere tweede) competitie helft

3 januari 18:15  Ondanks alle beperkingen blijft de Lyra selectie toch actief. In december werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een conditionele training die gegeven werd door een bokstrainer. De dagen erna was het effect van deze training bij een aantal nog te voelen. meer »

464x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!