Senioren

Senioren

Lyra loot VV Maasdijk in eerste ronde in Flynth Westland cup.

18 oktober 20:45  De wedstrijden in de eerste ronde van de Flynth Westland Cup worden dit seizoen niet allemaal gespeeld op het complex van gastheer VV Naaldwijk. Lyra speelt dus thuis tegen vv Maasdijk. De wedstrijd moet voor 1 januari 2022 gespeeld worden.meer »

62x gelezen

Assistent-trainer van Zijl vertrekt per direct bij Lyra

14 oktober 7:30  Assistent-trainer Frank van Zijl heeft besloten per direct te vertrekken bij Lyra. Hij heeft dit besluit genomen in samenspraak met de TC omdat er niet voldoende draagvlak is om door te gaan als assistent-trainer bij het eerste elftal. De TC vindt het jammer dat Frank dit besluit heeft genomen en bedankt hem voor de inzet van de afgelopen maanden.

166x gelezen

Ambitieus Lyra 7 in het nieuw gestoken door drietal sponsors

11 oktober 8:30  Zaterdag 9 oktober was het eindelijk weer eens mogelijk om een shirtsponsor uitreiking te organiseren. In verband met alle coronamaatregelen, konden nieuwe sponsors het laatste anderhalf jaar helaas niet bij Lyra uitgenodigd worden. In die periode ging Lyra juist “On Tour” naar de diverse sponsors om ze te bedanken voor hun shirtsponsoring en hun bijdrage aan Lyra.meer »

414x gelezen

Speculaasactie 2021

27 september 8:45  De zomer is amper afgelopen moeten we het vizier al weer op de winter zetten. Een beetje hetzelfde patroon als de grootwinkelbedrijven, koud terug van je vakantie ploffen de cadeau folders alweer op de mat 😉en in de winkels liggen de schappen al weer vol met kruidnootjes en aanverwante snoeperijtjes. meer »

415x gelezen

Meelopen JO9-1

27 september 8:15  Na ruim een jaar geen publiek bij de wedstrijden en geen meelopen van een jeugdteam mocht er eindelijk vandaag weer publiek aanwezig zijn op het sportpark en als kers op de taart is het een stralende dag om te gaan voetballen. De 1ste competitiewedstrijd van het seizoen is het de eer aan de JO9-1. De jongens van het team hebben er vandaag super veel zin in, vooral na hun monsterzege die ze hebben gespeeld tegen Scheveningen waarmee ze met 15-4 hebben gewonnen. Ze hebben allemaal een keer kunnen scoren, dit hebben ze gedaan door heel goed met elkaar samen te spelen en 2 cadeautjes hebben gekregen van de tegenpartij door 2 eigen doelpunten. meer »

211x gelezen

COVID-19 Protocol v.v. Lyra

24 september 12:45  Welkom bij v.v. Lyra Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd die per 25 september zullen gelden. Het betekent dat er geen 1,5 meter afstand meer hoeft te worden gehouden. Voor de horeca binnen geldt echter wel een verplichte controle op de CoronaCheckApp of Testen voor Toegangsbewijs. In de uitvoering brengt dit enorme uitdagingen met zich mee. De buitenbar zal geopend zijn. De kantine zal echter als afhaalkantine gaan dienen. Voor het terras geldt geen controle verplichting. meer »

572x gelezen

Lyra opent competitie tegen Quick Steps

23 september 12:00  Zaterdag de openingswedstrijd van het seizoen 2021-2022. Laten we met z’n allen hopen dat we dit seizoen weer eens volledig kunnen uitspelen en dus kampioenschappen kunnen vieren en degradaties kunnen betreuren. De afgelopen twee seizoenen waren wat dat betreft onbevredigend. Voor de spelers en trainers – die twee seizoenen van hun carrière “weg moesten gooien”, de penningmeesters die “dikke” inkomsten mislopen, de supporters die hun zaterdagmiddag uitje kwijt raakten en zo kan ik nog wel even doorgaan. meer »

333x gelezen

Vrijwilligerszaken; onze vrijwilligers zijn de helden van de club

22 september 8:15  Wat is het na de vele oproepen, berichten en zelfgemaakte filmpjes toch fantastisch om te zien dat vanaf het moment dat iedereen weer op Lyra mocht komen er weer wat meer ruring ontstaat. Ook in vrijwilligersland. Mooi om te zien dat voetbalouders hun taken enthousiast invullen achter de bar en in het theehok. Geweldig om te zien dat de wat structurelere functies ook meer en meer worden ingevuld door ouders van onze voetbaljeugd. Lyra kan alleen maar bestaan wanneer er voldoende vrijwilligers een actieve rol hebben binnen de club en er met elkaar samengewerkt wordt. We verwachten dan ook dat alle leden en/ of ouders van leden hier een steentje in bijdragen. meer »

199x gelezen

Administratieve hulp scheidsrechterscommissie gezocht!

17 september 13:15  De scheidsrechterscommissie onder leiding van Jordy Paauwe heeft wekelijks de taak om alle thuiswedstrijden bij Lyra, en dat zijn er nog wel wat, te voorzien van een scheidsrechter. meer »

215x gelezen

Nieuwe schoonmaakcommissie, iets voor jou? Kom naar het koffie uurtje!

16 september 20:45  Wij hebben jou hulp nodig voor de wekelijkse schoonmaak van de kantine? We zijn op zoek naar versterking achter de schermen bij het wekelijks schoonmaken van de kantine en bestuurskamers.meer »

280x gelezen

Vrijwilligers stichting beheer en stichting steun bedankt

14 september 10:15  Voor de mensen die niet precies weten hoe alles binnen Lyra is geregeld even een korte samenvatting. Naast de vv Lyra (het bestuur van de voetbalvereniging) kennen we “stichting beheer”. meer »

139x gelezen

Lyra materialen, vrijwilligerswerk achter de schermen!

14 september 10:00  Het afgelopen seizoen stond er een vacature open om achter de schermen alle materialen voor onze voetballers in orde te maken. Na een lange periode van stilte is deze vacature ingevuld door een tweetal gasten die vonden dat ze naast hun begeleidende taak nog wel wat tijd over hadden om deze specifieke taak aan het begin van het seizoen in orde te maken.meer »

277x gelezen

Ons wedstrijdsecretariaat is weer compleet

14 september 10:00  Met Frank vd Zande voor de JO8/ JO9 en Rachelle Dankers voor de JO15/ JO13 hebben we nog net voordat we met z’n allen de wei weer in mochten twee enthousiast vrijwilligers erbij en is ons wedstrijdsecretariaat compleet.meer »

131x gelezen

7 klapper in afscheidswedstrijd van Lyra Iconen

2 september 6:30  Afgelopen zaterdag speelde Lyra de oefenwedstrijd tegen SPARTA av O23. Het eerste elftal had een trainingsweekend ingelast en zodoende speelde ons vlaggenschip tegen de talenten van SPARTA die uitkomen in de derde divisie van de 023 competitie. Tijdens deze wedstrijd werd er ook afscheid genomen van de lyra Iconen: Jack Binnendijk, John Lagerwerf, Ashwin Scheffers en Leider Hans Beukema.meer »

668x gelezen

Is er voldoende aandacht voor onze vrijwilligers?

1 september 12:30  Vrijwilligers zijn de belangrijkste bouwstenen van de club maar is er wel voldoende aandacht voor de vele vrijwilligers? Lyra wil de aanwezige vrijwilligers heel graag de hemel in prijzen, met ze in gesprek gaan om te horen hoe het met ze gaat, welke knelpunten ze tegenkomen, waar nieuwe uitdagingen of verbeteringen liggen en voldoende waarderen. Daarnaast willen we heel graag nieuwe enthousiaste vrijwilligers werven, ontvangen en inwerken.meer »

327x gelezen

Inleveren sleutels / tags

29 augustus 14:45  Een oproep aan alle (ex-) trainers,(ex-)vrijwilligers van onze club. Bezit je op dit moment sleutels van de club, die gezien de taken die je uitgevoerd hebt noodzakelijk waren maar nu onder een stoflaag liggen op de kast, dan willen we jullie vriendelijk verzoeken deze sleutels in te leveren bij Joop Vis (06-22436878 - algemenezaken@vvlyra.nl.meer »

313x gelezen

Corona regels op ons sportpark

27 augustus 21:30  Graag de regels in acht nemen. meer »

258x gelezen

Te weinig vrijwilligers? Mogelijk niet voetballen

27 augustus 18:00  Het nieuwe seizoen gaat bijna van start. Veel jeugdleden en senioren staan weer te ‘trappelen’ om het veld op te gaan. Na een lange tijd geen wedstrijden te hebben gespeeld, mogen we weer bijna op de oude manier van start gaan met de competitie. Om dit mogelijk te maken, zijn er vele vrijwilligers die structurele taken weer oppakken.meer »

1343x gelezen

Bar(re) medewerkers gezocht

27 augustus 17:15  Bar(re) medewerkers zaterdagmiddag Lyra zoekt met spoed barmedewerkers voor de zaterdagmiddag van 13.00-16.00 uur. Wie wil ons gezellige team komen versterken? Het rooster wordt zo ingedeeld dat je maar eenmaal in de vier weken aan de beurt bent. Dat moet toch geen probleem zijn? Voor meer info neem contact op met Henny Voskamp via kantinecommissielid@vvlyra.nl of 06-20863614meer »

198x gelezen

2 nuttige oefenwedstrijden

25 augustus 16:00  De afgelopen dagen heeft Lyra geoefend tegen MVV '27 en DSO. Hieronder de wedstrijdverslagenmeer »

346x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!