Nieuws

Nieuws

Periodekampioenen: de mannen van LYRA JO19-3

19 oktober 9:00  Waar een trainingskamp wel niet goed voor is! meer »

210x gelezen

Lyra loot VV Maasdijk in eerste ronde in Flynth Westland cup.

18 oktober 20:45  De wedstrijden in de eerste ronde van de Flynth Westland Cup worden dit seizoen niet allemaal gespeeld op het complex van gastheer VV Naaldwijk. Lyra speelt dus thuis tegen vv Maasdijk. De wedstrijd moet voor 1 januari 2022 gespeeld worden.meer »

62x gelezen

ROC Mondriaan leerlingen trainen Lyra

16 oktober 8:15  Afgelopen woensdag was ROC Mondriaan Sport en Bewegen het profiel trainer-coach bij V.V. Lyra op bezoek. Ze hebben training gegeven aan de jeugd. Heel gaaf om te zien hoe enthousiast deze leerlingen zijn en hoeveel plezier de spelers hadden. Super georganiseerd leerlingen van het ROC.meer »

130x gelezen

Sas en Milou geselecteerd door KNVB

16 oktober 8:15  Jongstleden hebben Sas Groenewegen en Milou de Vreede (V.V. Lyra JO13-1) selectie wedstrijden gespeeld voor de KNVB. Aan het begin van het seizoen werd er gestart met 350 meisjes, waarvan er uiteindelijk richting de 40 meisjes overblijven. Na 3 selectie wedstrijden gespeeld te hebben in Utrecht en Gouda zijn beide dames geselecteerd voor jeugdplan Nederland MO-13. Gefeliciteerd Sas en Milou!meer »

354x gelezen

Team van de week: JO9-2

14 oktober 7:30  Vandaag is het de dag dat JO9-2 mocht meelopen met Lyra 1. Het is vandaag supermooi weer. De jongens hebben er super veel zin in. De jongens hebben vandaag ook zelf gevoetbald in Barendrecht. Ze moesten wel heel vroeg uit bed om te verzamelen bij Lyra voor de wedstrijd. Het was een pittige wedstrijd. De jongens moesten flink aan de bak want ze stonden eerst achter maar na een goede peptalk van hun coach kwamen ze voor te staan en hebben ze de wedstrijd gewonnen met 5-2. De overwinning werd gevierd in de kleedkamer met een stuk chocolade. meer »

179x gelezen

Assistent-trainer van Zijl vertrekt per direct bij Lyra

14 oktober 7:30  Assistent-trainer Frank van Zijl heeft besloten per direct te vertrekken bij Lyra. Hij heeft dit besluit genomen in samenspraak met de TC omdat er niet voldoende draagvlak is om door te gaan als assistent-trainer bij het eerste elftal. De TC vindt het jammer dat Frank dit besluit heeft genomen en bedankt hem voor de inzet van de afgelopen maanden.

166x gelezen

Ambitieus Lyra 7 in het nieuw gestoken door drietal sponsors

11 oktober 8:30  Zaterdag 9 oktober was het eindelijk weer eens mogelijk om een shirtsponsor uitreiking te organiseren. In verband met alle coronamaatregelen, konden nieuwe sponsors het laatste anderhalf jaar helaas niet bij Lyra uitgenodigd worden. In die periode ging Lyra juist “On Tour” naar de diverse sponsors om ze te bedanken voor hun shirtsponsoring en hun bijdrage aan Lyra.meer »

414x gelezen

spelertje van de week: Finn Hofstede

11 oktober 8:15  Mijn naam is Finn Hofstede, ik ben geboren op 6-10-2011. Mijn moeder is Petra, mijn overleden vader heette Martin en mijn stiefvader heet ook Martin. Ik zit in groep 7 van basisschool de Vlieten bij juf Maaike en meester Dan. Ik vind op school gymnastiek heel leuk, ik heb een hekel aan Rekenen en Engels. Ik speel centrale verdediger in de JO 11-3 en we hebben vandaag verloren met 4-2 van HBS. Mijn prognose voor de wedstrijd Lyra- DUNO is 2-1. Feyenoord is mijn favoriete club. Ik wil later of profvoetballer of automonteur worden. Als ik thuis ben, speel ik het liefst buiten met mijn vrienden of ik spring op de trampoline. Ik wil Mike Bruggeling en Lyra hartelijk bedanken voor de leuke middag!!meer »

243x gelezen

SportKontakt 2 is online

7 oktober 9:45  De start van de competitie heeft het eerste van Lyra al 6 punten opgeleverd. Laten we hopen dat dit er nog veel meer gaan worden. In het blad zijn oa de wedstrijdverslagen te lezen, oproep voor diverse bestuursfuncties, van de voorzitter, Bakkie doen bij, persoonlijk en nog veel meermeer »

203x gelezen

Leuningen aangebracht op tribune

29 september 9:45  Vorig jaar heeft Lyra via Jack Buitelaar het verzoek gekregen om voor zijn opa een leuning aan te brengen zodat hij wat makkelijker zijn geliefde plaats op de bovenste rij van de tribune kan bereiken. Het verzoek is door stichting Beheer natuurlijk gehonoreerd, zie hier het resultaat 👌🏻 meer »

241x gelezen

Speculaasactie 2021

27 september 8:45  De zomer is amper afgelopen moeten we het vizier al weer op de winter zetten. Een beetje hetzelfde patroon als de grootwinkelbedrijven, koud terug van je vakantie ploffen de cadeau folders alweer op de mat 😉en in de winkels liggen de schappen al weer vol met kruidnootjes en aanverwante snoeperijtjes. meer »

415x gelezen

Meelopen JO9-1

27 september 8:15  Na ruim een jaar geen publiek bij de wedstrijden en geen meelopen van een jeugdteam mocht er eindelijk vandaag weer publiek aanwezig zijn op het sportpark en als kers op de taart is het een stralende dag om te gaan voetballen. De 1ste competitiewedstrijd van het seizoen is het de eer aan de JO9-1. De jongens van het team hebben er vandaag super veel zin in, vooral na hun monsterzege die ze hebben gespeeld tegen Scheveningen waarmee ze met 15-4 hebben gewonnen. Ze hebben allemaal een keer kunnen scoren, dit hebben ze gedaan door heel goed met elkaar samen te spelen en 2 cadeautjes hebben gekregen van de tegenpartij door 2 eigen doelpunten. meer »

211x gelezen

COVID-19 Protocol v.v. Lyra

24 september 12:45  Welkom bij v.v. Lyra Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd die per 25 september zullen gelden. Het betekent dat er geen 1,5 meter afstand meer hoeft te worden gehouden. Voor de horeca binnen geldt echter wel een verplichte controle op de CoronaCheckApp of Testen voor Toegangsbewijs. In de uitvoering brengt dit enorme uitdagingen met zich mee. De buitenbar zal geopend zijn. De kantine zal echter als afhaalkantine gaan dienen. Voor het terras geldt geen controle verplichting. meer »

571x gelezen

Lyra opent competitie tegen Quick Steps

23 september 12:00  Zaterdag de openingswedstrijd van het seizoen 2021-2022. Laten we met z’n allen hopen dat we dit seizoen weer eens volledig kunnen uitspelen en dus kampioenschappen kunnen vieren en degradaties kunnen betreuren. De afgelopen twee seizoenen waren wat dat betreft onbevredigend. Voor de spelers en trainers – die twee seizoenen van hun carrière “weg moesten gooien”, de penningmeesters die “dikke” inkomsten mislopen, de supporters die hun zaterdagmiddag uitje kwijt raakten en zo kan ik nog wel even doorgaan. meer »

333x gelezen

Vrijwilligerszaken; onze vrijwilligers zijn de helden van de club

22 september 8:15  Wat is het na de vele oproepen, berichten en zelfgemaakte filmpjes toch fantastisch om te zien dat vanaf het moment dat iedereen weer op Lyra mocht komen er weer wat meer ruring ontstaat. Ook in vrijwilligersland. Mooi om te zien dat voetbalouders hun taken enthousiast invullen achter de bar en in het theehok. Geweldig om te zien dat de wat structurelere functies ook meer en meer worden ingevuld door ouders van onze voetbaljeugd. Lyra kan alleen maar bestaan wanneer er voldoende vrijwilligers een actieve rol hebben binnen de club en er met elkaar samengewerkt wordt. We verwachten dan ook dat alle leden en/ of ouders van leden hier een steentje in bijdragen. meer »

199x gelezen

Schema meelopen "team van de week"

20 september 7:30  Het seizoen staat weer op het punt van beginnen en zo ook de slapeloze nachten voor de spelers van het team van de week. Kijk voor het schema wanneer je team aan de beurt is: meer »

364x gelezen

Agenda Activiteiten Commissie v.v. Lyra Seizoen 2021/2022

20 september 7:30  De activiteiten zijn wel onder voorbehoud m.b.t. eventuele Covid maatregelen. Mocht er iets geannuleerd worden, wordt dit ook via de site gecommuniceerd. meer »

210x gelezen

Administratieve hulp scheidsrechterscommissie gezocht!

17 september 13:15  De scheidsrechterscommissie onder leiding van Jordy Paauwe heeft wekelijks de taak om alle thuiswedstrijden bij Lyra, en dat zijn er nog wel wat, te voorzien van een scheidsrechter. meer »

215x gelezen

Nieuwe schoonmaakcommissie, iets voor jou? Kom naar het koffie uurtje!

16 september 20:45  Wij hebben jou hulp nodig voor de wekelijkse schoonmaak van de kantine? We zijn op zoek naar versterking achter de schermen bij het wekelijks schoonmaken van de kantine en bestuurskamers.meer »

280x gelezen

Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen

15 september 20:45  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij onze club. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! meer »

233x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!