Nieuws

Nieuws

Oranjeschoolvoetbal toernooi 2021

13 april 12:45  Op Koningsdag, dinsdag 27 april wordt, door het Oranje Comité De Lier, weer het jaarlijkse Oranjeschoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de Lierse basisscholen georganiseerd. Vorig jaar hebben we het toernooi nog verplaats naar de zomer, maar dit jaar organiseren we dit toermooi weer gewoon op Koningsdag. meer »

163x gelezen

Niels van der Windt maakt overstap naar Lyra

9 april 21:00  Niels van der Windt komt volgend seizoen naar Lyra. Deze week heeft de TC met hem gesproken en na één gesprek was hij al dusdanig enthousiast dat hij een tweede gesprek niet nodig vond en liet weten volgend seizoen graag voor Lyra te willen uitkomen. meer »

818x gelezen

Pinken en binken

4 april 7:45  Ooit zag ik een boer die in het vroege voorjaar zijn pinken voor het eerst naar buiten stuurde. De jonge koeien sprongen een gat in de lucht van blijdschap, met hun achterpoten in de lucht en met allerlei andere rare capriolen gaven ze blijk van ongekend plezier nu ze weer voor het eerst de wei in mochten.meer »

228x gelezen

vv Lyra zoekt........

3 april 10:15  Wij zoeken een trainer voor ons < 23 jaar elftal. Dit nieuwe elftal gaat spelen in de < 23 jaar competitie in het nieuwe seizoen 21/22. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder 19 jaar spelers doorgegaan naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een onder 23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e en 2e elftal te kunnen maken. meer »

911x gelezen

Vrijwilligersattentie - tweede kans

2 april 7:30  Vrijwilligers die de attentie nog niet hebben opgehaald kunnen dit alsnog doen op zaterdag tussen 17u en 19u op Viool 68.meer »

91x gelezen

Lyra bedankt haar vrijwilligers

1 april 12:15  Het bestuur van Lyra heeft gisteren, geheel Corona proef, haar vrijwilligers bedankt voor hun steun en inzet het afgelopen jaar. Met een drive thru werden alle vrijwilligers in het ☀️ gezet en ontvingen een lekkernij van de Lierse bakkers!meer »

148x gelezen

Uitnodiging Ledenvergadering vv LYRA

27 maart 10:30  Beste leden, Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze eerste (en naar wij hopen laatste..) digitale Algemene Leden Vergadering op maandag 19 april 2021 om 20:00 uur . Als vereniging zijn wij statutair verplicht jaarlijks tenminste 1 ALV te houden. Helaas is het nog niet mogelijk, als gevolg van de inmiddels bekende Corona perikelen, om tot een fysieke bijeenkomst te komen. Op grond van de Corona Spoedwet mag een ALV uitgesteld worden mits deze wel plaats zal vinden binnen 4 maanden na afsluiting van het betreffende kalenderjaar.meer »

167x gelezen

Vrijwilligers bedankt!

27 maart 8:45  Afgelopen tijd hebben weer ontzettend veel vrijwilligers geholpen om Lyra draaiende te houden. Helaas kunnen wij u dit jaar, vanwege Corona, niet persoonlijk bedanken. Toch willen wij als bestuur iedereen die zich heeft ingezet bedanken voor de inzet en betrokkenheid. Vele handen maken licht werk! meer »

497x gelezen

Vreugdenhil Young Plants Familieweekend

23 maart 20:15  Wij van de Activiteiten Commissie willen dit jaar, ondanks Covid 19 het Vreugdenhil Young Plant familieweekend organiseren bij v.v. Lyra. Door de Covid ziet het Vreugdenhil Young Plant familieweekend er iets anders uit. We hebben besloten het op 1 dag te houden i.p.v. 2 dagen. Het is nog allemaal onduidelijk wat er in juni mogelijk is, vandaar dat we voor één dag hebben gekozen. Maar wij van de Activiteiten Commissie willen dit seizoen toch een leuke afsluiting houden voor de jeugd. meer »

297x gelezen

Bericht van de E- en D-kamp organisatie

22 maart 7:45  Ten eerste: wij hopen dat jullie allemaal gezond en wel zijn in deze tijden! Het is een vreemde periode en wij, net als iedereen, hopen dat het virus zo snel mogelijk weer achter de rug is. Dan kunnen we eindelijk weer lekker voetballen, langs bij opa en oma en gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes op voetbalkamp naar Wanssum!meer »

240x gelezen

Hoofd Jeugdopleidingen Cor van Hoeven en Lyra verlengen samenwerking

12 maart 8:00  Het bestuur van Lyra is verheugd om te kunnen melden dat Cor van Hoeven ook volgend jaar de functie van Hoofd Jeugd Opleiding/Hoofd Technische Commissie zal bekleden. Het wordt Cor zijn 4e jaar bij Lyra. Deze verlenging geeft Lyra de mogelijkheid om door te gaan op de ingeslagen weg en de jeugdopleiding verder te ontwikkelen in nauwe en goede samenwerking met de Technische Commissie. meer »

340x gelezen

Trainen in het komende seizoen bij de vv Lyra

7 maart 7:45  Komend seizoen hopen wij weer met ons allen te gaan voetballen. Iedereen heeft hier weer zin in. Zoals gecommuniceerd via de website gaan er veranderingen plaats vinden in de organisatie: een onder 23 elftal komt bij de selectie teams. Dan zijn er vragen van het 3e elftal en de overige senioren “waar en wanneer moeten en kunnen wij trainen ?“ Logische vragen en wij willen niets anders dan iedereen trainingstijd geven. meer »

504x gelezen

Jeugd - Senioren voetbal vv Lyra

7 maart 7:30  Komend jaar gaan er 19 jeugdspelers over naar de senioren. Naast kwaliteit is de kwantiteit bij ons belangrijk. Natuurlijk willen wij vanuit de opleiding direct spelers door laten stromen naar het eerste elftal en dat lukt. Ook zijn er spelers die eerst de stap naar het 2e elftal maken of naar de onder 23 jaar. Wat wij als vereniging belangrijk vinden is dat de jeugd blijft voetballen met plezier op elk niveau en daarom zijn wij blij en supertrots dat er komend jaar 19 spelers overkomen van de jeugd naar de senioren.meer »

497x gelezen

Spelregels om leuk te voetballen

23 februari 20:30  in vervolg op het eerdere bericht deze week over voetballen met je vriendjes en vriendinnen moet vooral leuk zijn....hier nog even de spelregels op een rijtje. Als we ons hier allen aan houden dan gaat iedereen het naar zijn/haar zin krijgen. We rekenen op jullie.meer »

373x gelezen

Voetballen met je vriendjes of vriendinnen moet vooral leuk zijn

20 februari 18:30  In de weken voordat ons sportpark bedekt was met een flinke laag sneeuw hebben we helaas gemerkt dat de voetballende jeugd op onze velden (buiten de trainingen en wedstrijden om), elkaar lastig valt in plaats van leuk met elkaar te voetballen. Als we vervolgens signalen binnen krijgen dat er gevochten wordt en jeugd niet meer naar het voetbalveld durft, dan gaat er echt wat fout en dat willen wij als Lyra absoluut niet hebben. Lyra en de gemeente kiezen er voor om de jeugd de mogelijkheid te geven om buiten trainingen en wedstrijden gebruik te maken van de kunstgrasvelden (i.v.m. corona nu alleen voor jeugd t/m 12 jaar). Hier verwachten we dat iedereen zich aan de spelregels houdt en lol heeft. meer »

632x gelezen

It giet oan... the beach

20 februari 16:45  Maakten we vorige week zaterdag nog dik ingepakt rondjes 35.4 op de schaats, stonden we ruiten te krabben en was de warme chocolademelk erg welkom, hoe anders is het een week later..!? Vandaag 16°C, een lekker zonnetje en nog net geen zonnebrand smeren. De trainers van de 13 en 12 selectie besloten maandag na het weerbericht te hebben bekeken tot een strandtraining op zaterdag. De mini rode 13 en 12 selectie brigade waren keurig op tijd aanwezig dus konden we het Hoekse strand onveilig gaan maken.meer »

269x gelezen

F-kamp voor JO-8 en JO-9

18 februari 14:45  Zit jij in de JO-8 of JO-9? Dan is dit bericht voor jou! Elk jaar gaan we in de 1e week van de zomervakantie met meer dan 40 jongens en meisjes uit de jongste categorie op voetbalkamp. In vier knotsgekke dagen beleven we elk jaar weer geweldige avonturen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen en we hopen dat jij meegaat!meer »

238x gelezen

Invulling trainersstaf seizoen 2021/2022

18 februari 7:45  Bij deze willen wij namens de Technische Commissie de stand van zaken doorgeven voor het komende seizoen. Wij stoppen niet en gaan er vanuit dat wij met ons allen weer op het veld staan in augustus 2021. Dit betekent een hoop werk………helaas hebben wij in ons laatste bericht aangegeven dat een aantal jeugd trainers gaan stoppen om diverse redenen. Heel jammer vinden wij dit omdat wij blij en trots zijn op de trainersstaf die er nu staat. Natuurlijk begrijpen wij zaken waardoor trainers een andere keuze maken en niet langer bij ons blijven.meer »

568x gelezen

From Lyra with Love!

16 februari 17:45  Vanuit de business club van Lyra is er tijdens Valentijnsdag een leuke actie opgezet om te benadrukken dat Lyra haar sponsors in deze bijzondere tijden niet is vergeten. Onder het motto: ´Een aardigheidje van je cluppie voor je liefdesverdriet in voetballoze maanden” heeft business club lid Den Burg zondagmorgen bij alle businessclub leden een heerlijke brunch bezorgd. Een hele logistieke operatie: tussen 10 en 12 uur hebben zij bijna 100 adressen bezocht en het mooie pakket persoonlijk afgegeven. De heerlijke brunch was voorzien van een door Smyk reclame opgestelde originele valentijnskaart!meer »

498x gelezen

ALV

10 februari 8:30  Het zijn lastige tijden voor een voetbalvereniging. De corona- maatregelen hebben heel veel gevolgen voor de amateur voetbalwereld en dus ook voor onze vereniging. In het bestuur (en de besturen van stichting steun en stichting beheer) is een aantal keer gesproken over de financiële gevolgen van de corona-maatregelen. Om u wellicht alvast een beetje gerust te stellen kunnen wij zeggen dat wij het seizoen 2019-2020 positief hebben afgesloten.meer »

446x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!