Jubilarissen gehuldigd tijdens ALV

Jubilarissen gehuldigd tijdens ALVJubilarissen gehuldigd tijdens ALV

Op de ALV van 14 oktober jongslede hadden we het genoegen om een 12 tal jubilarissen te huldigen. In de categorie 50 jaar lid waren dit Henk Solleveld, Dick Koornneef en Leen Voskamp en in de categorie 25 jaar lid Leo Voskamp, Ronald Vermeer, Peet Dekker, Martijn van den Berg, Paul de Jong, Maarten Gunneweg, Rick Nederpelt, Wim de Jong en Toon van Vliet. Alle gedecoreerden namens het bestuur proficiat en tegelijk de waardering voor de getoonde clubliefde en clubtrouw. In een tijd waarin steeds minder waarde wordt gehecht aan dergelijke begrippen bent u een voorbeeld voor een volgende generatie die hopelijk geïnspireerd wordt door het voorbeeld en door de opvattingen die u uitgedragen heeft in het belang van de v.v. LYRA.

Vreugdenhil Plantenkwekerij